MonitoareStiri

Toshiba anunta monitorul 4K de 32″ Toshiba TUM-32PRO1

Toshiba TUM32PRO1

Toshiba a anuntat astazi monitorul de 32″ cu rezolutie Ultra HD, Toshiba TUM-32PRO1. Noul monitor e capabil sa redea gama de culori Adobe RGB 99%, pentru a oferi profesionistilor din domeniul creatiei vizuale imagini de o inalta calitate si de o claritate incredibila. Dispunand de o serie intreaga de moduri video si de un ecran 4K cu unghi larg de vizualizare ce ofera imagini de un realism absolut, monitorul Toshiba TUM-32PRO1 este alegerea ideala pentru editare foto, productie video si utilizare in domeniul designului.

Monitorul Toshiba TUM-32PRO1 ofera 1.073.740.000 de culori (10-bit), plus o serie impresionanta de tehnologii de imbunatatire a calitatii imaginii, care functioneaza impreuna pentru a produce materiale foto si video cu adevarat realiste. TUM-32PRO1 este, de asemenea, compatibil cu majoritatea standardelor de culoare din industrie – BT-709, SMPTE-C si EBU. Gratie modului predefinit, TV/Movie, vizionarea continutului video este similara cu cea de pe televizoarele obisnuite.

Monitorul include sistemul de calibrare a culorii, X-Rite, ce permite o reproducere fidela a culorilor si a umbrelor. Prin intermediul unei conexiuni LAN de la PC sau tableta, utilizatorii pot face rapid ajustari ale imaginii fara ca pe ecran sa apara vreun meniu care sa obtureze materialul video afisat.

Toshiba TUM32PRO1 with X-Rite

Conceput, proiectat si produs in Japonia, TUM-32PRO1 ofera o calitate deosebita a componentelor. Pentru o cat mai mare flexibilitate, suportul ajustabil permite montarea monitorului atat in format peisaj, cat si portet. Capacul de protectie este indicat pentru locatiile unde lumina ambientala este foarte puternica si poate fi atasat pentru reducerea tuturor reflexiilor.

Monitorul Ultra HD Toshiba TUM-32PRO1 va fi disponibil incepand cu al doilea trimestru al anului.

Toshiba TUM32PRO1 portrait

Toshiba TUM-32PRO1:

  • Caracteristici ecran: 3840 x 2160 Ultra HD, Direct LED cu retroiluminare
  • Suport Adobe RGB 99%, sRGB, BT-709, EBU, SMPTE-C si moduri de vizualizare TV/Movie
  • Include sistemul X- Rite de calibrare a culorii
  • Pelicula low reflection
  • Conectivitate: 2 x HDMI®, DisplayPort (Multi-stream), 1 x USB (senzor calibrare/service only), 1 x LAN si 1 x jack pentru casti
  • Accesorii incluse: capac protectie lumina, kit curatare ecran, cablu HDMI®, cablu LAN, cablu DisplayPort
  • Diagonala ecran: 80 cm (32”)
  • Zona vizibila (V x H): 697.92 x 392.58 mm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!