EvenimenteStiri

Satya Nadella a fost desemnat noul CEO la Microsoft

Satya Nadella

 Microsoft si-a desemnat cel de-al 3-lea CEO (Chief Executive Officer) dupa Bill Gates si Steve Ballmer. Se numeste Satya Nadella, născut in anul 1967 in Hyderabad, India, avand resedinta actuala in Bellevue, Washington. Printre pasiunile lui se afla cricket-ul si poezia.

Satya Nadella s-a alaturat companiei Microsoft in urma cu 22 de ani, deoarece, spune el, a observat cum compania gigant permite oamenilor sa realizeze lucruri „magice,” realizand astfel un loc mai bun pentru oameni. El mai spune ca multe companii aspira sa schimbe lumea, dar putine au elementele necesare acestui obiectiv: talentul, resursele si perseverenta. Microsoft detine toate cele 3 elemente din abundenta, acesta fiind motivul cel mai concret al contributiei lui Nadella in companie.

Cu o experienta de peste doua decenii, Satya Nadella se simte onorat sa fie succesorul lui Bill Gates si al lui Steve Ballmer, ceilalti doi fosti CEO ai companiei Microsoft.

„Industria nu respecta traditia – respecta doar inovatia”

Asta a spus Nadella despre industria din prezent. El a mai spus: „Oportunitatea in fata Microsoft este vasta, dar ca sa o folosim, trebuie sa ne miscam rapid, sa ne focusam si sa continuam sa transformam. O mare atributie din slujba mea este de a accelera abilitatea noastra de a oferi produse inovatoare clientilor nostri mult mai repede.”

Și predecesorul lui Satya Nadella, Bill Gates, are un nou rol mai activ in companie. Daca pana astazi, Bill a fost presedintele Consiliului de Administratie, acum are un rol tot in Consiliu, dar pe postul de fondator si consilier in tehnologie, acordand mai mult timp companiei, sustinandu-l in acelasi timp pe Nadella privind modelarea tehnologiei.
https://www.youtube.com/watch?v=T8JwNZBJ_wI

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!