Satya Nadella a fost desemnat noul CEO la Microsoft

0

Satya Nadella

 Microsoft si-a desemnat cel de-al 3-lea CEO (Chief Executive Officer) dupa Bill Gates si Steve Ballmer. Se numeste Satya Nadella, născut in anul 1967 in Hyderabad, India, avand resedinta actuala in Bellevue, Washington. Printre pasiunile lui se afla cricket-ul si poezia.

Satya Nadella s-a alaturat companiei Microsoft in urma cu 22 de ani, deoarece, spune el, a observat cum compania gigant permite oamenilor sa realizeze lucruri “magice,” realizand astfel un loc mai bun pentru oameni. El mai spune ca multe companii aspira sa schimbe lumea, dar putine au elementele necesare acestui obiectiv: talentul, resursele si perseverenta. Microsoft detine toate cele 3 elemente din abundenta, acesta fiind motivul cel mai concret al contributiei lui Nadella in companie.

Cu o experienta de peste doua decenii, Satya Nadella se simte onorat sa fie succesorul lui Bill Gates si al lui Steve Ballmer, ceilalti doi fosti CEO ai companiei Microsoft.

“Industria nu respecta traditia – respecta doar inovatia”

Asta a spus Nadella despre industria din prezent. El a mai spus: “Oportunitatea in fata Microsoft este vasta, dar ca sa o folosim, trebuie sa ne miscam rapid, sa ne focusam si sa continuam sa transformam. O mare atributie din slujba mea este de a accelera abilitatea noastra de a oferi produse inovatoare clientilor nostri mult mai repede.”

Și predecesorul lui Satya Nadella, Bill Gates, are un nou rol mai activ in companie. Daca pana astazi, Bill a fost presedintele Consiliului de Administratie, acum are un rol tot in Consiliu, dar pe postul de fondator si consilier in tehnologie, acordand mai mult timp companiei, sustinandu-l in acelasi timp pe Nadella privind modelarea tehnologiei.
https://www.youtube.com/watch?v=T8JwNZBJ_wI

sursa

Articolul precedentStudiu Netopia: 1 din 10 plati online au fost efectuate de pe un smartphone sau o tableta in 2013
Articolul următorToshiba anunta monitorul 4K de 32″ Toshiba TUM-32PRO1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.