Unitate demo iPhone 7, comparata cu un iPhone 6S (video)

1

Unitate demo iPhone 7

Ne apropiem cu pasi repezi de luna septembrie, o perioada din an in care producatorul american Apple lanseaza noi generatii de telefoane iPhone.

Cu toate ca se trece la cea de-a saptea generatie de iPhone si nu e un model S, estetica lui iPhone 7 nu va fi prea mult modificata, dupa cum se poate observa si din videoclipul realizat in Asia pe o unitate demo iPhone 7, ce a fost comparata cu un iPhone 6S functional.

Marile noutati in materie de design sunt la capitolul antene radio care, pe noua generatie, vor transversa orizontal telefonul pe la extremitati, astfel ca acele linii care afectau estetica telefoanelor iPhone pare mai naturala, este mai bine ‘mascata’ cu noua pozitionare.

https://www.youtube.com/watch?v=D1tVz12xFto

O alta noutate o reprezinta lentila camerei foto, care va fi mai protuberanta pe 7, mai iesita in exterior si ceva mai mare in diametru, dupa cum se poate observa pe scurta prezentare video postata pe YouTube.

Apple va lansa iPhone 7 undeva in preajma lui 10 septembrie, iar telefonul va fi comercializat, se pare, in patru variante de culoare: Gold, Rose Gold, Silver si Space Gray.

Bonus:

Articolul precedentTelefoane Nokia cu Android Nougat si carcasa metalica, vor debuta pana la finele anului
Articolul următorRCS&RDS, QuickMobile si Noriel, printre cele mai amendate firme in 2016 de catre ANCOM

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.