StiriTech

Utilizarea gadgeturilor in timpul zborului, permisa de AESA

utilizarea gadgeturilor in timpul zborului AESA

Utilizarea gadgeturilor in timpul zborului, permisa de Agentia Europeana pentru Securitate Aeriana

AESA (Agentia Europeana pentru Securitate Aeriana) a permis utilizarea gadgeturilor in timpul zborului. Aceasta permisiune vizeaza companiile aeriene din Europa, iar acest lucru nu poate decat sa bucure oamenii care obisnuiesc sa calatoreasca frecvent cu avionul.

Insa, inainte ca utilizarea gadgeturilor in timpul zborului sa devina o realitate, companiile aeriene trebuie sa realizeze inainte un studiu legat de impactul gadgeturilor asupra aparatelor de zbor, si in functie de rezulate vor autoriza sau nu folosirea unor astfel de dispozitive la bord.

Chiar daca AESA permite companiilor folosirea dispozitivelor electronice la bord, acest lucru ramane la latitudinea fiecarei companii aeriene din Europa, de a permite sau nu utilizarea lor.

In Decembrie 2013, AESA a permis utilizarea gadgeturilor in timpul zborului, pe tot parcursul zborului, cu conditia ca acestea sa fie setate pe modul avion.

 

sursa

 

Un comentariu

  1. Ce „știre” e asta? Aveai voie să folosești astea în avion de 10 ani! Numai să fie date, evident, pe airplane mode. În rest, nicio noutate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!