HardwareSmartphonesStiriTech

Telefoanele iPhone 2018 ar putea oferi o viteza mai slaba pe internet, concluzioneaza Qualcomm

viteza mai slaba pe internet

Razboiul dintre companiile Apple si Qualcomm continua cu un nou episod. Compania din urma sugereaza ca telefoanele celor de la Apple de anul acesta vor oferi viteze mai mici pe internet.

Producatorul american de microchipuri pentru telefoane mobile si alte gadgeturi, a declarat Miercuri, 25 iulie, ca nu se asteapta sa livreze niciunul din chipseturile sale pentru telefoanele iPhone 2018, astfel ca Apple ar putea apela la compania Intel, a caror chipseturi sunt mai slab performante, Qualcomm concluzionand ca noile iPhoneuri vor performa mai slab ca telefoanele cu Android.

Declaratia a fost imediat preluata de catre presa de specialitate de peste ocean, care speculeaza ca telefoanele Apple iPhone din 2018 nu vor putea oferi aceeasi viteza de download pe internet tocmai din pricina lipsei modemurilor Qualcomm, care in acest moment sunt capabile de viteze de peste 1,2Gbps in timp ce chipseturile Intel nu pot oferi o astfel de viteza de descarcare / incarcare pe internet indiferent ca se discuta despre conexiune mobila sau Wi-Fi.

Desigur ca aceasta afirmatie poate fi demontata subiectivismul celor de la Qulacomm care se afla in conflict deschis cu cei de la Apple, insa realitatea e ca chipseturile si modemurile produse de Qualcomm sub brandul Snapdragon sunt printre cele mai performante din piata in acest moment.

In plus, nici Apple, nici Qualcomm nu au confirmat ca noile telefoane iPhone ar beneficia de chipseturi produse de Intel. Totusi, un lucru este clar in acest moment, Apple renunta la tehnologia produsa de Qualcomm, iar acest lucru s-ar putea sa ii afecteze pe utilizatorii de Iphone-uri, tablete iPad etc.

6 Comments

  1. Normal ca este conflict intre companii, ca fiecare este pentru el

  2. Nu cred ca Apple se va preta sa faca așa clienților săi.
    Cu siguranta sunt zvonuri de la o concurenta ce nu poate face face brandului Apple .

  3. Normal sa existe conflicte între companii că doar fiecare este pentru el, el sa scoata cele mai cele

  4. E normal sa existe conflicte între companii că doar sunt rivale și fiecare are vrea că modelele lor sa fie cele mai vândute și pe primul lor în top. Acum asteptam sa vedem daca au dreptate și ce ce versiune vor veni cei de la Apple

  5. Este normal sa existe conflicte intre aceste companii pentru ca in orice domeniu exista rivalitate si vrea sa fie cat mai in top. 🔝🔝 Acum, sa vedem cum va reactiona compania Apple la aceste afirmatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!