StiriTechWearable

Vive Focus, noua casca VR wireless de la HTC

htc-vive-focus

HTC Vive Focus – Realitate virtuala, acum wireless

Astazi, in cadrul unui eveniment gazduit in China, compania HTC a anuntat noua casca VR (Virtual Reality), fiind o noua versiune de casca VR, succesorul lui HTC Vive, insa caracteristica cea mai impresionanta este faptul ca utilizatorul nu are nevoie de un PC sau un smartphone pentru a se bucura de aceasta tehnologie.

Vive Focus are propria platforma numita Wave VR ce poate accesa continutul Viveport VR si nu numai. Gadget-ul dispune de un panou AMOLED si un chipset Snapdragon 835 VR pentru a rula continutul la cel mai performant nivel.

Nu se stiu prea multe despre capabilitatea acestui gadget, insa HTC a declarat ca mai multi de 100 de dezvoltatori lucreaza pe partea de continut pentru casca VR Vive Focus, ceea ce inseamna ca va avea o aplicabilitate mult mai mare, putand fi folosita in institutiile de invatamant, evident, pentru scopuri educationale, sau alte domenii, cum ar fi domeniul medical, fiind folosita pentru practicarea in mediu virtual pentru a realiza anumite etape medicale.

Compania taiwaneza nu a furnizat prea multe detalii nici despre pret si despre disponibilitatea pe piata, dar vom afla mai multe in perioada care urmeaza.

sursa

9 Comments

  1. Ar fi ideal sa se foloseasca in educatie si medicina, dar se pare ca statul nu investeste nici macar pentru cartile clasice.

  2. Un gadget interesant: Merita urmarit si poate achizitionat

  3. Un gadget foarte interesant… Ce nu este dependent de pc sau smartphone! Htc vine in piata cu ceva nou!

  4. Am inteles ca cei de la HTC au confirmat ca se vor concentra pe consolidarea platformei de distributie Viveport din China…si ca lanseaza Focus doar in China.

  5. Un gadget putin cam exagerat, nu inteleg rostul acestor ochelari numit realitate virtuala, eu cred ca oboseste ochii foarte mult si îi strica in timp.

  6. Interesanta si foarte utila imi place

  7. Este interesant faptul ca nu este necesar un Pc-ul sau smartphone-ul, avand propria platforma Wave VR.aplicabilitatea in multiple domenii este cu siguranta un plus.

  8. O cască wireless foarte interesantă! Cei de la HTC se pricep în acest domeniu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!