PromotiiStiri

‘Vodafone pentru Tine la Cartela’ primul program de loializare a clientilor prepay

Vodafone a lansat astazi Vodafone pentru Tine la Cartela, un program care ofera utilizatorilor bonusuri speciale, in functie de vechimea in retea: minute si SMS-uri nationale, trafic de date si minute catre retelele internationale fixe si mobile, pe care ei il numesc „primul program de loializare a utilizatorilor prepay din Romania.”

“In premiera pentru piata romaneasca, am lansat un program special de beneficii, oferind utilizatorilor Cartelei Vodafone bonusuri suplimentare la reincarcare inca din prima zi, alaturi de beneficii speciale, in functie de vechimea in retea. Programul nostru aduce clientilor Cartelei Vodafone o serie de avantaje, constand in minute gratuite, trafic de date sau accesul la preturi speciale pentru smartphone-uri”, a declarat Andrea Rossini, Director, Consumer Business Unit, Vodafone Romania.

Pentru a beneficia de noile bonusuri, toti utilizatorii trebuie doar sa se inscrie in programul Vodafone pentru Tine la Cartela, printr-un SMS gratuit cu textul DA, la numarul 2789. Programul recompenseaza cu bonusuri atractive atat valoarea reincarcata, cat si vechimea la Cartela, conform tabelului de mai jos:

Vechime in retea

Sub 6 luni 6 luni – 3 ani 3 – 10 ani Peste 10 ani

Valoare reincarcata

5 –
6,99 Euro

15 minute/SMS-uri nationale

30 minute/SMS-uri nationale

40 minute/SMS-uri nationale

50 minute/SMS-uri nationale

7 –
9,99 Euro

15 minute/SMS-uri nationale

15 MB internet pe mobil

30 minute/SMS-uri nationale

30 MB internet pe mobil

40 minute/SMS-uri nationale

40 MB internet pe mobil

50 minute/SMS-uri nationale

50 MB internet pe mobil

Peste 10 Euro

15 minute/SMS-uri nationale

15 MB internet pe mobil

15 minute internationale fixe si mobile

30 minute/SMS-uri nationale

30 MB internet pe mobil

30 minute internationale fixe si mobile

40 minute/SMS-uri nationale

40 MB internet pe mobil

40 minute internationale fixe si mobile

50 minute/SMS-uri nationale

50 MB internet pe mobil

50 minute internationale fixe si mobile

In plus, utilizatorii de peste 3 ani ai Cartelei Vodafone pot alege, o data pe luna, o oferta speciala: apeluri gratuite, nelimitate, in retea, duminica. Mai mult, cei care au o vechime a Cartelei de peste 10 ani primesc o data pe luna apeluri gratuite, nelimitate, in retea, in week-end.

De asemenea, clientii pot opta, pentru doar 15 Euro, pentru un pachet ce include telefonul Samsung E1200, alaturi de Cartela Vodafone cu optiunea Total 5, gratuita timp de trei luni. De asemenea, acestia pot alege pachetul ce include, alaturi de aceeasi optiune, un telefon Nokia100, pentru doar 25 Euro.

Mai mult, intr-un pachet in valoare de 69 Euro, utilizatorii primesc smartphone-ul Vodafone Smart Mini, impreuna cu optiunea Nelimitat 6, gratuita timp de trei luni. Pachetul include, de asemenea, si continut special, prin aplicatia Zonga powered by Vodafone.

Toti utilizatorii care activeaza una dintre extraoptiunile promotionale, inclusiv cele din pachetele cu telefon, beneficiaza de 25 minute/SMS-uri nationale bonus.

3 Comments

  1. PAI DACA ACTIVEZ ASTA RAMAN FARA MINUTELE INTERNATIONALE SI CE MA FAC I-MI CONVINE OPTIUNEA VECHE CU 7EURO CARE ESTE FOARTE AVANTAJOASA mai ales ca i-mi ajung atat minutele nationale cat si celelalte iar de internet pe mobil nu ma intereseaza

  2. Excelent ..Connex-Vodafone …trebuia si asa ceva pentru cartelele prepay,, ConnexGo-Vodafone…spun asta ca eu am o carteluta ConnexGo inca din 2000 si este activa si in ziua de azi …ma tot intrebam de ce la clienti vechi pe baza de abonament sunt benefici avantajoase si la cei de pe cartela nu….iata ca acum a aparut…
    ‘Vodafone pentru Tine la Cartela’ primul program de loializare a clientilor prepay Pot spune ca sunt mandru ca am reusit sa tin o cartela sim prepay ConnexGo-Vodafone activa in retea din 2000 si pana azi …Acum zic eu ca a meritat sa raman client loial ConnexGo-Vodavone din 2000 pana azi pe o cartela prepay ..numita pe vremea aceea ConnexGo actualul Vodafone ,,poate acum carteluta mea valoreaza un pic mai mult ….pentru ca beneficiaza din plin de programul de loializare a clientilor prepay. FELICITARI VODAFONE PENTRU programul de loializare a clientilor prepay.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!