StiriTech

Acoperire Orange 4G in tot Bucurestiul

Toti abonatii si utilizatorii de cartele Orange PrePay, au din aceasta toamna acces la serviciile de internet Orange 4G (viteza mare), atat prin planurile tarifare compatibile, cat si prin optiuni dedicate. Clientii Orange PrePay sunt primii utilizatori de cartele preplatite din Romania care pot naviga pe internet la viteze 4G.

Clientii Orange Romania pot achizitiona la „preturi speciale” smartphone-uri si tablete compatibile 4G: Nokia Lumia 625 la preţul de 49 de euro si Blackberry Q5 la 129 de euro cu Pantera 23, Samsung Galaxy SIII 4G la 0 euro cu Business Open 45, Samsung Galaxy S4 la 0 euro cu Business Open 65 si tableta Samsung Galaxy Note 10.1 4G la 399 de euro cu abonamentul Colibri Explore 15. Preturile includ TVA si sunt valabile la activarea sau prelungirea pe o perioada de 2 ani de zile a abonamentelor mentionate.

orange 4g

In prezent, Orange are acoperire 4G in Bucuresti si zona metropolitana din nordul orasului, precum si in statiunile montane de pe Valea Prahovei, unde ofera servicii de internet la viteze de pana la 75 Mbps pentru download si 37,5 Mbps pentru upload.

„Prin extinderea acoperirii 4G, ne dorim să le oferim clienţilor noştri din Bucureşti şi celor care vizitează capitala o experienţă de utilizare cât mai plăcută într-un oraş cu adevărat digital. Aceasta presupune acces oricând la servicii de internet mobil de calitate, la aplicaţii disponibile pe telefon şi tabletă, precum şi la asistenţă specializată în toate punctele de contact. În perioada următoare vom continua investiţiile pentru a extinde acoperirea 4G, păstrând atenţia la calitatea serviciilor pe care le oferim.” a declarat Jean-François Fallacher, Chief Executive Officer la Orange Romania.

Mai multe detalii despre acoperirea Orange 4G şi despre oferta pentru internet la viteze 4G sunt disponibile pe www.orange.ro/4g/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!