StiriTelecom

Vodafone Romania, acum ofera servicii de roaming 4G in 40 de tari

vodafone bonus internet si convorbiri nelimitate

Operatorul de telecomunicatii mobile Vodafone, isi extinde acoperirea la 40 de tari in care utilizatorii sai au acces la serviciile de roaming 4G, fara costuri suplimentare fata de tarifele curente de roaming. Anuntul vine la aproximativ doua luni de zile de la data cand Vodafone anunta o alta extindere a serviciilor de roaming 4G.

Astfel, Vodafone, primul operator din Romania care a lansat serviciile de roaming 4G, adauga acum Mexic, Hong Kong, Estonia, Filipine, Arabia Saudita, Luxemburg si Oman in aria de acoperire.

“Continuam sa extindem acoperirea serviciilor noastre de roaming 4G, iar acum clientii nostri se pot bucura de vacante si de calatoriile de afaceri beneficiind de conexiuni de mare viteza, fara costuri suplimentare fata de tarifele normale de roaming, in 40 de tari din intreaga lume. De asemenea, oferim si utilizatorilor din strainatate care calatoresc in Romania acces la reteaua avansata 4G a Vodafone Romania, certificata in multiple randuri, precum si la beneficiile Supernet™”, a spus Ravinder Takkar, Presedinte si CEO, Vodafone Romania.

Lista completa a tarilor in care serviciile de roaming 4G sunt active este disponibila aici.

In Romania, Vodafone, cea mai performanta retea de date, are acoperire 4G in unele dintre cele mai importante orase, cum ar fi: Bucuresti, Arad, Bacau, Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Iasi, Galati, Timisoara, Baia Mare, Botosani, Buzau, Braila, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Sibiu si Tirgu Mures.

De mentionat, ca aceste reduceri vin in urma planului aprobat de Uniunea Europeana in 2014, pentru a reduce tarifele serviciilor de roaming in interiorul uniunii.

Un comentariu

  1. Mda, in Romania pe o suprafata totala de circa marimea unui judet! Asta-i acoperirea lor in Romania. Bine ca ne bombardeaza cu videoclipuri publicitare. Tare mi-e ca in curand o sa-i puna careva sa isi retraga publicitatea la serviciile 4G.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!