Vom putea sterge iconitele in iOS 10, dar nu dezinstala aplicatiile nedorite

0

Vom putea sterge iconitele in iOS 10

Vom putea sterge iconitele in iOS 10, dar nu vom avea acces in continuare sa putem dezinstala aplicatiile nedorite din telefoanele iPhone sau tabletele iPad, care vin odata cu sistemul de operare.

Cand iOS 10 a fost anuntat la conferinta anuala WWDC destinata dezvoltatorilor, o noua caracteristica pentru noul sistem de operare mobil a fost dezvaluita si anume posibilitatea de stergere a aplicatiilor stock cu care vine telefonul. Vestea a fost una foarte bine primita de utilizatorii de iPhone, deoarece acesta nu dispune de posibilitatea de a mari capacitatea de stocare a telefonului printr-un card SD, foarte multi clienti plangandu-se ca spatiul de stocare de pe telefoanele lor Apple nu le ajunge si un motiv pentru care iPhone 7 va sosi la toamna numai in variante incepand de la 32GB, varianta de 16GB nu va mai exista.

In ciuda promisiunilor facute, se pare ca, totusi, aplicatiile native de la Apple nu vor putea  fi sterse sau dezinstalate din telefon. Atunci cand veti vrea sa stergeti o aplicatie stock de pe iphone, iconita aplicatiei si datele introduse in aceasta se vor sterge, dar nu si aplicatia in sine, ea ramanand integrata in sistemul de operare.

Aceasta ar putea fi o masura de siguranta, ca sistemul de operare sa nu intampine vreo eroare din lipsa unei aplicatii, dar totusi Apple pare ca a folosit cuvantul “sterge” la limita, iar asta ar putea nemultumii cumparatorii.

Ce parere aveti despre faptul ca Apple va permite pe iOS 10 sa stergeti iconitele de pe ecranul principal dar nu si posibilitatea de a dezinstala definitiv aplicatiile nedorite, cele care vin odata cu sistemul de operare iOS.

Articolul precedentGalaxy Note 7 SM-N930F isi face aparitia pe site-ul celor de la Samsung
Articolul următorChinezii de la Oppo au anuntat Oppo A37,noul lor smartphone de buget

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.