SmartphonesStiri

Vopseaua de pe Galaxy Note 4 se decojeste, semnaleaza utilizatorii

note 4

Vopseaua de pe Galaxy Note 4 se decojeste din senin

Inainte de Craciun, am avut placerea de a testa cel mai asteptat phablet al anului, adica Galaxy Note 4, unitate de teste primita de la Samsung Romania. Pana in ziua cand am publicat review-ul la Galaxy Note 4, testele au decurs excelent. Dupa am continuat sa folosesc phabletul ca pe telefon personal in ideea de a analiza si mai bine phabletul insa, in aceasta dimineata, am constatat ca vopseaua de pe Galaxy Note 4 se decojeste (vopseaua de pe rama metalica, langa jack-ul audio pentru casti). Sincer, m-am speriat, crezand ca vina imi apartine, insa mi-am zis ca nu are cum, deoarece modul de utilizare a fost pur normal, obiectivul meu fiind testarea produsului din punct de vedere hardware si software, nicidecum fizic.

Imediat dupa spaima trasa, am constatat printr-o analiza rapida ca nu sunt singurul care intampina astfel de probleme, unde vopseaua de pe Galaxy Note 4 se decojeste pur si simplu, chiar si la 2 zile de la achizitie, conform unor utilizatori.

note4_2014-11-24-13-53-03

sursa foto

Dupa cum puteti observa, poza de mai sus este foarte asemanatoare cu ceea ce am intampinat eu, poza postata de un utilizator pe forumul AndroidCentral. Mai mult, o alta poza a aceluiasi utilizator face referire la vopseaua din zona S Pen-ului, unde pare ca se umfla (vezi poza de mai jos)

note4_2014-11-24-16-18-10

sursa foto 

Pe langa toate acestea, se pare, ca linia gri a ramei metalice sufera si ea de probleme similare, deoarece este foarte sensibila la zgarieturi, ajungand pana la urma sa se „razuiasca” tot si sa ofere o estetica nu prea placuta, ca si cum utilizatorul nu si-ar ingriji telefonul.

sursa galerie

Aceleasi probleme au fost semnalate de mai multi utilizatori de Galaxy Note 4, indiferent ca vorbim de modelul pe alb sau pe negru. Mai jos aveti marturia unui posesor de Galaxy Note 4 de doar doua zile, dupa care vopseaua a inceput sa cada…

This is my 2 days old galaxy note 4 – the paint is chipping
I didn’t scratch it or anything.. is that normal?
Will the warranty accept that ? (sursa)

note4black

Acest tip de problema a mai fost semnalata in trecut de posesorii de telefoane din gama Galaxy. In 2012, spre exemplu, utilizatori de Galaxy S3 se plangeau de o problema similara.

Daca sunteti posesor de Galaxy Note 4 si intampinati probleme asemanatoare, va rugam sa ne contactati pe adresa de email a redactiei contact@gadget-talk.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!