StiriTablete

ZenPad se lanseaza curand! Asus estimeaza vanzari record anul acesta

zenpad

ZenPad, ar putea debuta pe scena Asus de la MWC 2015, luna viitoare.

Asus va lansa o noua linie de produse la Mobile World Congress 2015, denumita ZenPad, conform unui document PDF utilizat de companie sub forma de slide-uri in cadrul AsusTek Investors Conference 2014, ce a avut loc la finalul anului trecut in Taiwan.

Desi nu sunt informatii concrete despre specificatiile tehnice ale lui ZenPad, avem totusi ocazia sa aruncam o privire pe design-ul noii tablete, dar, si sa observam faptul ca tableta va rula o versiune de Android (cel mai probabil Lollipop) cu interfata ZenUI peste, dupa cum se poate observa din captura de ecran realizata de noi (vezi sus). Tableta ZenPad ar putea fi un concurent serios pentru Apple iPad, sau pentru seria de tablete Samsung Galaxy Tab, datorita faptului ca Asus pare claseze acest model ca fiind un device de lux accesibil tuturor – „empowering luxury to everyone.

Prin seriile ZenPad si FonePad, compania taiwaneza Asus, spera sa isi intareasca pozitia pe segmentul tabletelor.

Documentul dezvaluie si strategia de viitor pe termen scurt a companiei (trimesturl 4 2014 – trimestrul 1 2015), dar si informatii despre estimarile Asus pe 2015. Conform documentului Asus se asteapta sa comercializeze nu mai putin de 27 de milioane de dispozitive mobile la nivel global, ceea ce inseamna o creste a afaceri cu 50% in 2015. Acelasi document estimeaza ca divizia de dispozitive mobile, va depasi pana in 2017 divizia PC a companiei la capitolul venituri (incasari).

Acelasi fisier PDF, ne dezvaluie existenta unei divizii de robotica, un proiect tinut oarecum secret pana in prezent de catre compania taiwaneza.

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!