Tot ce stim despre lansarea lui Galaxy Note 9, si ce ne dorim de la Samsung

Samsung Electronics va lansa anul acesta (peste aproximativ 3 luni de zile), la fel ca si anul trecut cand a anuntat pe final de august Galaxy Note 8, noua generatie de phablet cu S Pen, modelul Galaxy Note 9.

Despre noul phablet Galaxy Note se zvoneste intens in aceasta perioada, astfel ca, in articolul de astazi, vom insira toate zvonurile si informatiile aparute in presa pana in prezent.

Tot ce stim pana la ora asta despre lansarea lui Galaxy Note 9

Primul zvon sugereaza ca Samsung lucreaza intens la dezvoltarea unui senzor de amprente integrat sub display si ca acesta s-ar putea sau nu, sa apara pe noul Galaxy Note 9. Asta daca inginerii companiei vor reusi sa finalizeze noul tip de tehnologie biometrica pentru scanarea si detectarea amprentelor in timp util.

Un alt zvon sugereaza ca, pe langa variantele de Galaxy Note 9 cu 6GB memorie RAM si 64/128/256 GB spatiu intern, sud coreeni ar putea comercializa si o varianta cu 8GB memorie RAM si 512GB spatiu intern, asta pentru ca Samsung produce deja masiv memorii de stocare mobile cu capacitatea de 512GB, a caror viteza de transfer atinge 860 MB / secunda la citire, respectiv 255 MB / secunda la scriere.

Galaxy Note 9 ar putea sosi dotat cu o baterie ce va avea capacitatea totala in jurul a 4.000 mAh (3.850mAh). Prin comparatie, Note 8 are o baterie de 3.300 mAh, iar daca luam in considerare faptul ca Galaxy S9 Plus are o baterie de 3.500 mAh, pare destul de plauzibil ca urmatoarea generatie de phablet sa soseasca cu o baterie si mai mare, mai ales ca discutam despre un gadget al carui display Super AMOLED (Infinity) va fi ceva mai mare in diagonala anul acesta. Se zvoneste ca va masura undeva in jurul a 6.4″. Telefonul este de asemenea asteptat sa fie echipat cu procesorul Snapdragon 845 si/sau Exynos 9810, cu camere foto similare cu cele de pe S9 Plus, o noua versiune a asistentului virtual Bixby (v2.0), un S Pen actualizat atat estetic cat si ca functionalitate + software si sistemul de operare Android 8.1 Oreo.

Pretul phbaletului Galaxy Note 9

Si, nu in ultimul rand, zvonuri despre pretul modelului Galaxy Note 9, despre care se spune ca va avea un pret ce va trece de pragul de 900 de dolari / euro, ceea ce inseamna ca daca va exista o versiune cu 8GB RAM + 512GB spatiu intern, atunci acesta va sari lejer de 1.100 de euro (pret recomandat). Probabil, la noi, va sari de 1.200 euro.

Ce ne dorim noi de la noul Galaxy Note 9?

In primul rand, ne dorim noua tehnologie de amprente integrata sub display, pentru ca Samsung sa poata subtia si mai mult marginile telefonului.

Apoi, ne dorim un telefon cu o baterie a carei autonomie sa ofere pana la doua zile de functionare.

Difuzoare stereo pe un gadget cu ecran, probabil, compatibil cu continutul HDR 10 si, poate, rezolutie 4K pentru ca experienta cinematica sa fie desavarsita si pe mobil, nu numai pe smart TV-urile Samsung.

Voi? Ce v-ati dori sa vedeti integrat in urmatoarea generatie de phablet cu S Pen de la Samsung?

5 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *