EvenimenteStiriTechWearable

Noi gadgeturi Amazon Echo cu Alexa (ochelari, inel, casti wireless etc)

Amazon Echo

Amazon tocmai a lansat pe piata noua gama de gadgeturi Amazon Echo cu asistentul virtual Alexa, gama ce contine produse smart (IoT) de utilizat in casa sau atunci cand esti plecat de acasa.

Cu noua gama de obiecte interconectate Amazon Echo, mare gigant retail isi doreste si mai mult integrarea sa in casele inteligente ale viitorului

Gadgeturi din gama Amazon Echo on-the-go:

La aceasta categorie Amazon a anuntat Echo Frames (rame de ochelari de vedere ce permit controlul asistentului virtual Alexa hands-free pentru a putea efectua apeluri telefonice, preseta remindere, liste to-do, sau a controla obiectele IoT conectate din casa, printre altele). Echo Frames costa 180 dolari.

O perece de casti wireless Echo Buds cu tehnologie Bose pentru anularea zgomotului de fundal, care sa concureze cu AirPods si Galaxy Buds, insa functioneaza pe port micro USB. Aceste casti costa 130 dolari.

Echo Loop este inelul inteligent ce poate fi purtat pe deget sau la chei, inel ce are acelasi pret cu cel al castilor wireless. Si acest gadget are functii similare cu cele ale ochelarilor si al castilor.

Echo Auto este un dispozitiv ce iti permite sa integrezei asistentul Alexa masinii personale / de servici. Echo Auto costa numai 50 de dolari.

Gadgeturi Amazon Echo pentru acasa:

Amazon Echo 2019 5

A doua categorie de produse pentru acasa din gama Echo include un nou Echo Dot cu afisarea ceasului prin intermediul LED-urilor direct pe difuzor. Pretul noului model este de 60 dolari.

Echo Studio este un fel de Homepod, dar ceva mai mare in dimensiune. Un bluetooth smart speaker ce reda sunet 3D de inalta calitate, cu bass si Alexa integrata. Pretul acestui model este de 200 dolari.

Amazon Echo 2019 2

Echo Show 8 este un fel de Facebook Portal pentru acasa. Acest gadget costa 130 dolari si la fel ca toate celalalte produse integreaza asistentul virtual Alexa.

Echo Smart Oven e un cuptor smart cu Echo Dot integrat, ce permite controlul prin intermediul comenzilor vocale. In plus, este un cuptor 4 in 1: poate fi folosit pentru incalzirea mancarii, pe post de microwave, cuptor cu convexie sau pe post de fripteuza cu aer. Cuptorul este cel mai scump produs dintre cele anuntate, costa 250 dolari.

Amazon Echo 2019 3

Echo Flex este o priza inteligenta ce integreaza functii smart si asistentul Alexa, ce costa 25 de dolari.

Echo Glow, o lampa de veghe ce lumineaza in culori RGB prin intermediul LED-urilor. De asemenea integreaza asistentul Alexa. Acest produs costa 30 dolari.

Si lista de produse continua cu un Wi-Fi Mesh, insa acestea au fost cele mai importante dintre cele prezentate de Amazon la mijlocul acestei saptamani.

Practic, Amazon, ne ofera o gama aproape completa de produse smart cu acces la asistentul Alexa atat pentru acasa, cat si in momentele cand plecam de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!