Ar trebui Apple sa lanseze un nou iPhone SE (compact) in 2017?

4

Ar trebui Apple sa lanseze un nou iPhone SE

In primul trimestru al anului trecut (2016) Apple lansa pe piata o versiune de iPhone compact, sub denumirea iPhone SE, model care s-a dorit a multumi un numar mare de utilizatori de iPhone nemultumiti de faptul ca noile modele de iPhone devenisera prea mari pentru a putea fi utilizate lejer cu o singura mana. Nu numai ca iPhone SE este mai compact si mai ieftin in comparatie cu celalalte modele disponibile in oferta Apple, dar el dispune si de un hardware suficient de performant pentru a se ridica la nivelul unui model de top, astfel ca, producatorul american a comercializat milioane de astfel de modele la nivel global.

De ce am deschis acest subiect? Pentru ca, in toata nebunia aceasta, cu lansari de telefoane inceputa in luna ianuarie la Consumer Electronics Shows 2017, in Las Vegas, si care va continua si luna viitoare cu Mobile World Congress 2017, Apple, ar putea lansa un nou iPhone undeva in luna martie, asta daca nu cumva vor fi prezenti luna viitoare in premiera la MWC 2017, in Barcelona. Ramane sa aflam daca zvonurile care sugereaza ca Apple va participa pentru prima data in istoria celui mai mare congres mobile se vor adeveri.

Asadar, ar mai fi aproximativ doua luni de zile pana la data la care anul trecut debuta pe piata iPhone SE si deocamdata nu se aude nimic despre lansarea unui nou astfel de model de iPhone compact.

Credeti ca Apple va lansa un nou iPhone compact cu specificatii premium, dar la un pret ceva mai atractiv? Ar trebui sa mai lanseze un astfel de model in 2017? Noi credem ca da, atata timp cat folosirea unui iPhone cu ecran de minim 4.7″ in diagonala devine o experiente neplacuta pentru zecile de milioane de utilizatori de smartphone cu o mana fina, cu palma mica.

Articolul precedentSpecificatiile telefonului Galaxy S8 si o imagine care dezvaluie designul lui
Articolul următorReFlex, un asistent inteligent din lumea “wearables”, ajutor in recuperarea medicala

4 COMENTARII

  1. Cu siguranta exista o piata si pentru telefoanele cu diagonale mai mici, insa mai mult cred ca in acest caz a contat diferenta de pret. Daca atunci cand vorbim de Android exista o varianta foarte mare de smartphone-uri, astfel incat fiecare isi poate indrepta atentia spre cel care ii satisface nevoile sale.. la iPhone treaba sta putin diferit. In cazul iPhone SE cei care l-au achizitionat se impart in 2 categorii principale… cei care doreau o diaginala mai mica si cei care preferau un pret mai mic. Bineinteles in ambele cazuri vorbim de persoane ce isi doreau un iPhone (de ultima generatie) si nu o varianta pe Android, Windows, etc. Personal, cred ca cei care au cautat un pret mai bun sunt intr-un procent mai mare. Acelasi lucru se poate aplica si anul acesta, deci o piata pentru un nou iPhone compact cu siguranta exista

  2. eu zic că DA! Iphone SE este un telefon foarte bun și cu siguranță dacă lansează pe piață și modelul 2017, să fie cu specificațiile lui Iphone 7!

  3. Ținând cont de concurenta acerba pe piața telefoniei, au toate motivele să își lanseze produsul pt fani ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.