SmartphonesSOFTWAREStiri

Beta testul Android Oreo pentru telefoanele Galaxy S8 a luat sfarsit

La finalul saptamanii trecute Samsung Electronics a anuntat printr-o notificare trimisa beta testerilor cu telefoane Galaxy S8 si S8 Plus, ca a finalizat testele software pe firmware-ul care include versiunea Android Oreo.

Ce inseamna acest lucru? Inseamna ca Samsung se pregateste sa dea drumul la versiunea finala de firmware care va aduce Android 8.0 Oreo pe toate modelele din gama Galaxy S8.

Beta testul Android Oreo pentru telefoanele Galaxy S8

Din pacate, Samsung nu a anuntat si o data cand va incepe sa distribuie aceasta versiune finala de firmware catre posesorii de S8 si S8 Plus, insa, avand in spate experienta precedentelor teste beta si data la care au impins o versiune finala catre clinetii sai, Samsung ar urma sa inceapa distribuirea actualizarii la Oreo undeva la inceputul lunii viitoare, astfel ca, romanii care detin un astfel de model luat la liber (nu de la operatorii telecom), ar putea primi firmware-ul in urmatoarele doua saptamani.

In cazul in care ati citit acest articol si ati primit acest firmware, ne-am dori sa aflam feedback-ul vostru despre software. Cum se comporta el dupa instalare si ce noutati aduce Oreo pe telefoanele Galaxy S8, fata de Android Nougat.

11 Comments

  1. Cele care nu sunt luate la liber dureaza mai mult ca vor fi personalizate pt ciecare operator de retea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!