SmartphonesSOFTWAREStiri

Beta testul Android Oreo pentru telefoanele Galaxy S8 a luat sfarsit

La finalul saptamanii trecute Samsung Electronics a anuntat printr-o notificare trimisa beta testerilor cu telefoane Galaxy S8 si S8 Plus, ca a finalizat testele software pe firmware-ul care include versiunea Android Oreo.

Ce inseamna acest lucru? Inseamna ca Samsung se pregateste sa dea drumul la versiunea finala de firmware care va aduce Android 8.0 Oreo pe toate modelele din gama Galaxy S8.

Beta testul Android Oreo pentru telefoanele Galaxy S8

Din pacate, Samsung nu a anuntat si o data cand va incepe sa distribuie aceasta versiune finala de firmware catre posesorii de S8 si S8 Plus, insa, avand in spate experienta precedentelor teste beta si data la care au impins o versiune finala catre clinetii sai, Samsung ar urma sa inceapa distribuirea actualizarii la Oreo undeva la inceputul lunii viitoare, astfel ca, romanii care detin un astfel de model luat la liber (nu de la operatorii telecom), ar putea primi firmware-ul in urmatoarele doua saptamani.

In cazul in care ati citit acest articol si ati primit acest firmware, ne-am dori sa aflam feedback-ul vostru despre software. Cum se comporta el dupa instalare si ce noutati aduce Oreo pe telefoanele Galaxy S8, fata de Android Nougat.

11 Comments

  1. Ma bucur! Acum așteptăm cât de curând sa primească versiunea finală a acestui Android Oreo care ajunge foarte greu pe smartphone-uri! ✅

  2. Din pacate nu sunt utilizator de S8 ca sa va pot oferi feedback.

  3. O veste minunata si mult asteptata .mai ales pentru persoanele care detin deja unul din aceste modele.asteptam actualizarea lor

  4. asta inseamna că urmează să primească update și restul telefoanelor Samsung

  5. Recunosc că așteptarea mea e ca prin minune să simt O îmbunătățire a autonomiei bateriei telefonului nu numai la Samsung S8 ci la toate telefoanele care primesc actualizarea la Oreo!

  6. Mai avem de așteptat, au anunțat dar și când o vor face? E valabil pentru cele de la „liber”,De ce ?

  7. Bine de știut pt cei care dețin acest tip de telefon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!