AccesoriiPromotiiSmartphonesStiri

LG Romania lanseaza o noua campanie promotionala LG G3

campanie promotionala LG G3

La mijlocul acestei veri LG Electronics Romania anunta campania promotionala prin care orice client care achizitiona telefonul LG G3, primea in mod gratuit o tableta LG G Pad 7.0. Aceasta campanie a luat sfarsit la mijlocul lunii septembrie, dar iata ca producatorul lanseaza o noua camapnie pentru acelasi smartphone, incepand de astazi, 1 octombrie, campanie care va dura pana pe 31 decembrie, 2014.

Astfel, toti consumatorii din Romania care vor cumpara un smartphone LG G3 pot participa la campania promotionala prin care vor primi cadou un pachet premium de accesorii pentru smartphone. Pachetul este compus din casti Tone Infinim (HBS-900), mobile  USB Drive de 16 GB si incarcator de masina.

LG_G3_Campanie_promotionala

Pentru a intra în posesia premiului, consumatorii trebuie sa urmeze o serie de pasi simpli: sa se asigure ca vor cumpara smartphone-ul LG G3 care participa la această promotie; dupa cumparare, consumatorii trebuie sa se inscrie in promotie pe platforma online dedicata, sectiunea Inregistrare; dupa confirmarea inscrierii printr-un e-mail, va urma etapa de prevalidare, urmand ca fiecare consumator sa fie anuntat cand va fi livrat cadoul, pachetul premium LG de accesorii pentru smartphone, in termen de maxim 30 de zile de la prevalidare. Tot acolo pe site puteti afla mai multe detalii despre campanie la sectiunea “Detalii campanie.”

Smartphone-ul LG G3 varianta de 16 GB poate fi cumpărat atât de la operatori, cât şi de la retailerii parteneri LG Electronics, la un preţ special de 2199 Lei, lista participanţilor putând fi consultată în secţiunea “regulament”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!