SmartphonesSOFTWAREStiri

De ce a oprit Samsung actualizarea telefoanelor Galaxy S8 la Android Oreo?

actualizarea telefoanelor Galaxy S8

De curand, Samsung Electronics, anunta-se ca a inceput distribuirea actualizarii de software la Android Oreo, asta dupa o lunga perioada de asteptare, desi posesorii de Galaxy S8 si Galaxy S8 Plus se asteptau sa primeasca update-ul inainte de anul nou.

Cu toate ca anuntul a fost o veste buna, vestea s-a transformat saptamana aceasta intr-una proasta, deoarece Samsung a decis sa opreasca distribuirea firmware-ului catre clientii sai, motivele nefiind anuntate.

Totusi, pe finalul acestei saptamani, Samsung a decis sa ofere si o explicatie celor care asteapta cu nerabdare de mai bine de 4 luni de zile sa faca pasul la cea mai recenta versiune de Android.

De ce a oprit Samsung actualizarea telefoanelor Galaxy S8 la Android Oreo

Conform comunicatului de presa trimis de reprezentantii Samsung, s-ar parea ca oprirea distribuiri are la baza un bug care face ca telefoanele sa se restarteaza din senin.

„Dupa restartarea din senin a unui numar limitat de terminale Galaxy S8 si Galaxy S8+ cu Android 8.0 Oreo, am decis sa stopam distribuirea update-ului. Investigam intern problema pentru a ne asigura ca impactul sa fie minimazt pe terminalele afectate, astfel ca distribuirea actualizarii sa se rezume cat mai repede posibil.:”

Din pacate, Samsung nu a putut comunica o data exacta cand se va relua distribuirea firmware-ului care va aduce Oreo pe telefoanele din gama Galaxy S8, insa vom reveni cu detalii atunci cand producatorul sud coreean le va comunica.

sursa

8 Comments

  1. Nu stiu ce sa cred am auzit numai cuvinte de laudă la adresa lui. Poate a gasit o eroare ceva de genu

  2. Un mare minus…. Clienții fideli ii vor taxa pentru aceste neplăceri provocate de a acest update! Am inteles ca vor reveni cu o noua forma adaptata

  3. Cu cât te bucuri mai tare cu atât e dezamăgirea mai mare. Aștepți atâta timp și când să sărbătorești te pomenești că nu ai primit decât o porție de dezamăgire. Sorry Samsung, sper să nu se întâmple din nou!

  4. Cred ca din cauza erorilor…..de fiecqre data trebuie sa le dai restart …si chiar merge prost telefoni

  5. Decat sa ti se restarteze telefonul din senin mai bine mai astepti pana se remediaza bug-ul…cel mai bine era torusi sa nu existe astfel de probleme, mai alez ca a trecut ceva timp de cand se asteapta aceasta actualizare.

  6. O veste foarte proasta pentru utilizatorii acestui smartphone

  7. Cred că au găsit erori și decât să aibă neplăceri pe viitor, au oprit actualizarea telefoanelor Samsung Galaxy S8 evitând neplăceri pe viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!