SmartphonesStiri

Galaxy S10, ar putea sosi cu un design mult diferit si in mult mai multe culori

galaxy s10

Anul viitor (2019) compania Samsung Electronics va sarbatori 10 ani de la lansarea primului telefon Galaxy S, astfel ca producatorul sud-coreean pregateste o aniversare cu totul si cu totul speciala pentru a celebra acest moment istoric.

Se zvoneste ca ar putea lansa nu mai putin de trei telefoane Galaxy S10 (unele, sau toate, cu 3 senzori pe camera principala), insa niciunul dintre aceste modele nu va fi pliabil, confirmarea venind chiar de la seful diviziei Samsung Mobile, domnul DJ Koh.

Saptamana aceasta primim noi informatii (pe surse) de la oamenii din executivul companiei, care spun ca gama de telefoane Galaxy S10 va suferi o schimbare la fata (de estetica) destul de semnificativa comparativ cu ceea ce suntem familiarizati in acest moment pe zona flagship Galaxy S. De asemenea, noile telefoane Galaxy S10 vor fi comercializate intr-o gama variata de culori.

Se zvoneste ca Samsung va introduce noua si mult-asteptata tehnologie de scanare a amprentelor direct in display-ul telefoanelor si ca ar putea inlocui tehnologia actuala de detectare a fetei si scanare a irisului cu o noua tehnologie biometrica 3D de recunoastere faciala.

De asemenea, Samsung promoveaza de ceva vreme noile panouri (afisaje) incasante din material plastic, care s-ar putea sa fie integrate in noile generatii de telefoane Galaxy S incepand cu 2019. Tehnologie de ecran care sa aduca un mare plus de rezistenta la socuri telefoanelor Samsung comparativ cu ceea ce ofera in acest moment sticla Gorilla Glass.

5 Comments

 1. O marca cu prestigiu de multi ani pe piata, felicitari Samsung pt ceea ce ne oferiti

 2. La mulți ani lor, sigur vor scoate ceva nou cu ocazia aniversari

 3. La mulți ani Samsung
  Cred ca ne vor suprinde mai mult decât placut ,un așa moment nu trebuie ratat si trebuie marcat cu un telefon spectaculos de complex din toate punctele de vedere.
  Samsung clar va reuși sa suprindă pe toată lumea într-un mare fel
  De abia aștept sa vad acest nou telefon de la Samsung

 4. Wow 10 ani ce repede trece timpul, felicitări, aștept lansările

 5. Nu stiam ca anul viitor vor sarbatori 10 ani de la lansarea primului telefon Galaxy S. Multe felicitari! Samsung a evoluat foarte frumos si repede iar ei sa strauiesc sa ne surpinda din ce in ce mai mult. Sigur si la aniversarea celor 10 ani vot veni cu ceva nou, ceva care ne va uimi si de care vom fi foarte incantati. Abia astept! 🤗

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!