AccesoriiStiriWearable

Gear S3 Classic si Frontier, de luna aceasta dipsonibile in Europa. Vezi pretul!

Gear S3 Classic si Frontier

Gear S3 Classic si Frontier au un pret dar deocamdata nu sunt disponbile in oferta magazinelor partenere producatorului.

La inceputul lunii septembrie, in cadrul targului expozitional anual – IFA Berlin 2016, Samsung Electronics a anuntat in premiera noul smartwatch Gear S3, care va fi disponibil incepand cu finalul acestei luni, in variantele Gear S3 Classic si Gear S3 Frontier.

Cu toate ca au trecut 30 de zile de la data lansarii si, intre timp Apple si-a lansat cea de-a doua generatie de Watch, Gear S3 nu este disponibil in comert. Insa acest lucru se va schimba, incepand cu finalul acestei luni (octombrie), conform producatorului sud coreean care a anuntat ca ceasul, in ambele sale variante, va fi disponibil pe rafturi la nivel global, inclusiv in Romania.

gear s3 spate

In plus, Samsung, se asteapta, ca vanzarile de Gear S3 sa creasca cu pana la 60% fata de procentul vanzarilor cumulate (smartwatch-uri + bratari fitness) inregistrate in 2015 de catre companie. Ceea ce inseamna ca Samsung se asteapta sa vanda cel putin 5 milioane de astfel de ceasuri Gear S3, insa reprezentantii companiei nu au specificat perioada de timp in care se vor astepta la aceste rezultate.

Pretul recomandat de producator este de 400 de euro, insa el va ajunge, cel mai probabil, in oferta magazinelor de retail romanesti undeva la pretul de 430 – 450 euro.

Mai jos aveti o galerie foto realizata de Gadget Talk Romania in cadrul standului Samsung Electronics de la IFA Berlin 2016, in care se pot observa si modelele de curele care vor insoti cele doua ceasuri. 

Un comentariu

  1. smartwatch-uri excelente din punct de vedere hardware și aspect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!