AccesoriiStiriTech

Genti Louis Vuitton cu ecran AMOLED flexibil

Telefoanele pliabile cu ecran flexibil sunt considerate ultimul racnet in materie de gadget-uri in 2019. Si cum aceasta tehnologie are la baza panourile OLED flexibile care au inceput sa devina disponibile comercial, brandul fashion Louis Vuitton s-a gandit ca e oportun sa lanseze pe piata genti Louis Vuitton echipate cu un astfel de afisaj tactil flexibil.

genti Louis Vuitton

Genti Louis Vuitton cu ecran flexibil

In cadrul fashion show-ului Cruise 2020 organizat de Louis Vuitton de curand in New York City, casa de moda a prezentat pe podium doua genti Louis Vuitton cu ecran flexibil.

Daca primul model este dotat cu doua ecrane flexibile pe fata gentii (vezi foto sus) , cealalta vine dotata cu un singur ecran tactil flexibil, iar cei de la Louis Vuitton i-au in cosiderare utilizarea acestui tip de afisaj (material) la crearea deaccesorii de moda futuriste.

Afisajele utilizate a realizarea gentilor de dama sunt de tip AMOLED si au rezolutie 1.440 x 1.920 pixeli. In timpul prezentarii de moda din cadrul evenimentului din NY, pe ecranele gentilor au fost difuzate imagini din diferite orase de pe glob, precum si imagini dintr-un catalog de moda online.

Daca cele doua prototipuri de genti Louis Vuitton cu ecran flexibil vor prinde la public, casa de moda va cere, probabil, o mica avere pe ele.

Desi Vuitton nu a anuntat un pret pentru cele doua accesorii futuriste, ne putem orienta dupa pretul castilor wireless Louis Vuitton Horizon, casti ce costa nu mai putin de 1.000 dolari, si pe care brandul de moda le-a lansat la inceputul acestui an.

Nu stim daca aceste ecrane AMOLED functioneaza independent de smartphone, sau daca afiseaza imagini prin conexiune bluetooth de pe un telefon mobil, producatorul nu a dorit sa ofere prea multe informatii de natura tehnica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!