HackTM2018 – Maratonul de programare ajunge la editia a V-a (11 – 13 Mai, Timisoara)

3

hacktm2018

In 2014, s-au pus bazele a ceea ce astazi este unul dintre cele mai importante hackathon-uri nu numai din Romania, ci si din Estul Europei, un eveniment la care participa anual aproximativ 400-500 de programatori impartiti pe echipe. HackTM 2018, va include probe atat pe zona software, cat si pe cea hardware (Internet of Things etc), si va avea loc in weekend-ul 11 – 13 Mai, 2018, in Sala Polivalenta din Dumbravitia (Timisoara).

Organizat inca de la prima editie de Asociatia Banat IT in colaborare cu Timisoara Startup Hub, Universitatea Politehnica Timisoara, Banat interlink, Smart City precum si comunitatile IT locale, evenimentul HackTM2018 este dedicat pasionatilor de tehnologie (in mod special elevilor si studentilor) din Romania, dar si din restul Europei. Participantii vor lucra in echipe si vor avea ocazia sa dezvolte proiecte inovatoare sub indrumarea mentorilor HackTM. Fiind un eveniment deschis, se incurajeaza idei de proiecte care sa testeze abilitatile de programare ale participantilor.

20141019 183356

Perioada de desfasurare a hackathon-ului va fi de aproximativ 50 de ore de activitati creative (programul desfasurat pe cele 3 zile il puteti vedea aici), timp in care echipele inscrise vor avea sansa sa isi dezvolte proiectele prezentate. Pe langa lucrul la proiecte originale, in ziua de sambata vor avea loc o serie de workshop-uri si prezentari tehnice, disponibile atat participantilor cat si vizitatorilor care vor sa vada pe viu cum se programeaza gadgeturile viitorului.

Evenimentul se va incheia cu o festivitate de premiere unde castigatorii vor fi rasplatiti cu premii in valoare totala de 10.000€ pentru cele mai originale proiecte, in urma evaluarilor realizate de catre specialisti in domeniu, precum si alegerea proiectului care va fi desemnat ca marele castigator HackTM2018.

Informatii suplimentare pot fi gasite pe site-ul hacktm.ro

Articolul precedentMicrosoft Build 2018, conferinta e transmisa live, incepand cu ora 18:30
Articolul următoriPhone X Plus, cu display OLED imens de 6.5″, intr-un corp similar cu iPhone 8 Plus

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.