SmartphonesStiri

iPhone X Plus, cu display OLED imens de 6.5″, intr-un corp similar cu iPhone 8 Plus

iPhone X Plus

Speculatii despre noua gama iPhone X 2018 au aparut incat de pe la finalul anului trecut, dupa debutul telefoanelor iPhone X si a celor din gama iPhone 8. In primul rand se vorbeste despre trei modele de iPhone X 2018, varianta premium beneficiind de un display imens pe baza de tehnologie OLED, nu LCD.

Un nou set de zvonuri au aparut saptamana aceasta in presa de specialitate din Asia, mai exact in Japonia, de unde se aude ca varianta premium a celor de la Apple pe 2018 va purta denumirea iPhone X Plus, va beneficia de un display OLED ce va masura 6.5″ in diagonala si margini la fel de subtiri ca varianta lansata in 2017. Probabil si acesta va avea notch (breton).

De asemenea, se vorbeste despre posibilitatea ca Apple sa renunte definitiv la Touch ID pe telefoanele sale iPhone din 2018, si sa treaca definitiv la Face ID. Ca tot am ajuns la Face ID, se pare, ca odata cu debutul versiunii iOS 12, aceasta functie va functiona si in modul landscape (pe orizontala), astfel ca va deschide drumul catre integrarea tehnologiei in tabletele iPad 2018.

Varianta mijlocie ar urma sa beneficieze de un ecran de 6″ in diagonala (nu de 6.1″ cum se zvonea initial) cu afisaj LCD, margini la fel de subtiri si breton. In timp ce modelul iPhone X 2018 (cel de al treilea model si succesorul lui iPhone X 2017), va beneficia de acelasi design si dimensiuni, insa va beneficia de o serie de imbunatatiri ale camerei foto.

Tot pe surse si tot din Japonia, mai aflam ca noile telefoane iPhone X 2018 vor fi dotate cu baterii produse de Unimicron, iar modelul iPhone X Plus va avea integrata o baterie cu capacitatea de 3.300 mAh, adica, cea mai mare capacitate introdusa vreodata de Apple pe un iPhone. O veste foarte buna pentru fanii acestui brand care s-au plans mai mereu de probleme de baterie.

2 Comments

  1. Faptul ca Apple vine cu o baterie cu cea mai mare capacitate de pana acum, brandul va avea la fel cel mai mare succes. Au rezolvat fix problema de care se plangea marea majoritate a clientilor.

  2. O super veste
    iPhone ne uimește și nu ne Dezamăgește

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!