HP Inc lanseaza gama PageWide si noile echipamente si servicii de imprimare

0

HP Inc lanseaza gama PageWide

In cadrul unui eveniment cu presa organizat in capitala, HP Romania a anuntat noua gama de produse PageWide si noile echipamente si servicii de imprimare dedicate mediului de afaceri.

HP Inc. anunta oficial si pe plan local lansarea companiei independente care va cuprinde businessul de imprimante si PC-uri, si se va concentra pe crearea de noi tehnologii menite sa imbunatateasca modul de a lucra si viata in general.

“Intr-o lume a schimbarii, in continua miscare, HP se reinventeaza la nivel de business, dar si la nivel de produse.  <<Keep reinventing>> nu este doar noul slogan al companiei HP Inc., este ceea ce ne determina in permanenta sa oferim clientilor nostri produse, servicii si solutii inovatoare”, a declarat Mugur Pantaia, Managing Director HP Inc. Romania.

HP Inc. inoveaza categoria de imprimante cu un portofoliu nou de echipamente de imprimare profesionale, ce include:

 • O gama noua de echipamente de imprimare HP PageWide, care ofera culori profesionale, cost redus de operare, viteza mare de imprimare, eficienta energetica mare si cele mai bune caracteristici de management al securitatii;
 • Noile echipamente de imprimare OfficeJet Pro, care asigura la preturi accesibile culori profesionale si o performanta ridicata intr-un pachet compact pentru companiile mici;
 • Multifunctionalele LaserJet noi cu performante laser ridicate, documente color la calitate profesionala si cel mai bun raport calitate-cost pentru tiparirea alb-negru;
 • HP Secure MPS, servicii de imprimare la cheie, care ajuta clientii sa-si securizeze mediul de imprimare cu cele mai bune capabilitati de securitate incorporate.

“Tehnologia PageWide redefineste procesul de imprimare pentru toate tipurile de afaceri, mici sau mari”, spune Mugur Pantaia. „Echipamentele de imprimare traditionale nu au reusit sa raspunda fara compromis celor 3 cerinte fundamentale: viteza, calitate si cost. Tehnologia PageWide indeplineste toate aceste trei criterii si le permite clientilor sa aleaga solutia corespunzatoare in functie de nevoile lor de business, la un cost mult mai accesibil”, a adaugat acesta.

Reinventarea imprimantelor de afaceri cu HP PageWide

20160331_115955

Tehnologia HP PageWide este o tehnologie de imprimare dovedita, fiabila si scalabila dezvoltata de HP, care a livrat peste 140 de miliarde de pagini digitale de inalta calitate, prin intermediul imprimantelor HP, inclusiv imprimante de format mare si echipamente de tip web-press. La inceputul anului viitor, HP va extinde si mai mult utilizarea tehnologiei PageWide pentru a redefini piata copiatoarelor cu un nou portofoliu de imprimante si echipamente multifunctionale (MFP) de format A3.

Noul portofoliu de imprimante HP PageWide pentru mediul de afaceri va fi disponibil prin intermediul partenerilor de distributie si al magazinelor de desfacere selectate. In plus, va creste si numarul de dispozitive „Managed”, proiectate pentru partenerii de tip contractual si pentru servicii de imprimare la cheie.

Astfel partenerii HP de tip contractual vor putea oferi servicii de imprimare la costuri scazute cu consumabile HP de mare capacitate, garantie extinsa la 3 ani pentru capul de imprimare, viteze si volume de imprimare recomandate mai mari la anumite modele, precum si integrarea cu aplicatii terte si cu HP JetAdvantage Management.

Produse noi adaugate gamelor HP Officejet Pro si LaserJet Pro

Portofoliul extins de echipamente de imprimare pentru afaceri, include si noile produse din gamele HP Officejet Pro si HP LaserJet, extinzand optiunile disponibile pentru clienti.

Seria de imprimante HP Officejet Pro 8000 are caracteristica „HP Print Design Forward”, care ofera viteze mari intr-un design minimalist. Noile imprimante OfficeJet includ, de asemenea, caracteristici de securitate si de administrare imbunatatite.

Noile produse LaserJet ofera clientilor calitate si viteza de imprimare superioare si utilizeaza cartuse de toner HP originale dotate cu tehnologia JetIntelligence.

Reinventarea protectiei cu HP Secure Print Services

Totodata, HP lanseaza serviciul de administrare a imprimarilor „HP Secure MPS”, un nou serviciu de imprimare la cheie care se concentreaza asupra securitatii informatice. „HP Secure MPS” ofera expertilor de securitate posibilitatea de a securiza mediul de imprimare cu o solutie completa, care le permite mentinerea si actualizarea politicilor de securitate pentru a adresa amenintarile noi, precum si reglementarile legale in continua evolutie.

Caracterisiticile avansate HP Secure MPS includ:
 • capabilitati de “self-healing” pentru echipamentele din gama Enterprise si Managed
 • Software de securitate pentru a detecta amenintari, precum si de a proteja, monitoriza si administra flota de imprimante
 • Criptarea datelor pentru a proteja mai bine datele confidentiale
 • Raportare pentru audituri de conformitate
 • Expertiza de securitate pentru a co-dezvolta un plan de securitate cuprinzator de imprimare

HP si-a actualizat, de asemenea, software-ul „HP JetAdvantage Security Manager”, o solutie de securitate ce se conformeaza politicilor standard in industrie. Aceasta caracteristica permite clientilor sa vada care dintre imprimantele lor sunt protejate de securitatea avansata a imprimantei HP, inclusiv: protectie HP Sure Start BIOS, whitelisting si detectie a intruziunilor la timp.

20160331_115916

Preturile produselor si detalii despre disponibilitate:

Noile imprimante de business HP PageWide includ:
 • Seria HP PageWide Enterprise Color include HP PageWide Enterprise Color 556 sfp si HP PageWide Enterprise Color MFP 586. Aceste imprimante sunt proiectate pentru grupuri de lucru de pana la 15 utilizatori din intreprinderile mici, mijlocii si mari care imprima pana la 15.000 de pagini pe luna, cu o viteza de imprimare de pana la 75 de pagini pe minut. Imprimanta HP PageWide Enterprise Color MFP 556 va fi disponibila de la jumatatea lunii aprilie si se vinde la preturi incepand cu 727 €. HP PageWide Enterprise Color MFP 586 va fi disponibila de la jumatatea lunii aprilie si se vinde la preturi incepand cu 1922 €.
 • Seria HP PageWide Pro 500 include HP PageWide Managed P57750dw MFP si HP PageWide Managed P55250dw sfp. Aceste imprimante sunt concepute pentru intreprinderile mici si grupurile de lucru care imprima pana la 6.000 de pagini pe luna, cu viteze de imprimare de pana la 70 de pagini pe minut[ii]. Seria PageWide Pro 500 va fi disponibila din luna aprilie ca parte din contractele de MPS.
 • Seria HP PageWide Pro 400 include HP PageWide Pro 452dw sfp si HP PageWide Pro MFP 477dw. Aceste imprimante sunt proiectate pentru intreprinderi mici si grupuri de lucru care imprima pana la 4.500 de pagini pe luna, cu viteze de imprimare de pana la 55 de pagini pe minut. Seria PageWide 400 va fi disponibila din luna aprilie cu preturi incepand de la 399 €.
 • Seria HP PageWide 300 include HP PageWide 352dw sfp si HP PageWide MFP 377dw. Aceste imprimante sunt concepute pentru intreprinderile mici si grupurile de lucru de imprimare care imprima pana la 3.000 de pagini pe luna, cu viteze de imprimare de pana la 45 de pagini pe minut . Seria PageWide 300 va fi disponibila din luna iunie la preturi incepand de la 299 €.
Noile echipamente de imprimare OfficeJet Pro includ:
 • Echipamentele HP OfficeJet Pro 8210 ofera imprimare de calitate profesionala cu costuri cu pana la 50 % mai mici pe pagina decat laserele. Imprimantele HP OfficeJet Pro 8720/8725/8730 All-in-One dispun de revolutionarul HP Print Forward Design, oferind o productivitate de birou extraordinara, cu viteze mari pentru imprimare si scanare fata-verso, cu manipularea hartiei ca in cazul imprimantelor laser; in acelasi timp sunt si ergonomice si ajuta la pastrarea spatiului birourilor. Imprimantele HP OfficeJet Pro 8730 All-in-One si HP OfficeJet Pro 8210  HP OfficeJet includ si caracteristici de administrare si securitate imbunatatite (de exemplu PCL5 si PCL6) . Seria OfficeJet Pro 8700 va fi disponibila din luna mai, cu preturi incepand de la 199 €. OfficeJet Pro 8210 va fi disponibila din luna mai la pretul de 129 €.
 • Pentru micro-intreprinderi si PFA-uri care imprima pana la 800 de pagini pe luna, imprimantele HP OfficeJet Pro 6960/6970 All-in-One ofera o imprimare de calitate profesionala la mai putin de jumatate din costul de imprimare laser. Seria Pro OfficeJet 6900 va fi disponibila din luna iunie, cu preturi incepand de la 149 €.
Noile imprimante HP LaserJet includ:
 • HP LaserJet Pro M501 este o imprimanta monocrom, pentru intreprinderile mici si mijlocii sau grupuri de lucru care imprima pana la 000 de pagini pe luna. Aceasta ofera cea mai buna performanta din clasa sa, inclusiv cea mai rapida prima pagina imprimata din modul „ready”, cea mai rapida prima pagina din modul „sleep” si cea mai buna eficienta energetica. Seria HP LaserJet Pro M501 va fi disponibila din luna aprilie cu preturi incepand de la 490 €.
 • HP Color LaserJet Pro MFP M377dw este o imprimanta color multifunctionala pentru intreprinderile mici si mijlocii sau grupuri de lucru care imprima pana la 000 de pagini pe luna si au nevoie de printuri color de calitate profesionala. Modelul MFP compact 3-in-1 ofera cea mai buna performanta din clasa sa, inclusiv cea mai rapida prima pagina modul „ready”, cea mai rapida imprimare duplex si eficienta energetica ridicata. Seria HP Color LaserJet Pro MFP M377 va fi disponibila din luna aprilie cu preturi incepand de la 399 €. 
Articolul precedentCamera foto care inlatura reflexia luminii din fotografii, construita la MIT
Articolul următorHuawei incaseaza 5.7 miliarde de dolari profit net in 2015

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.