AndroidSmartphonesSOFTWAREStiri

HTC One M8 primeste Android 4.4.3 in Romania

HTC One M8 primeste Android 4.4.3

HTC One M8 primeste Android 4.4.3 in Romania.

HTC este unul din putinii producatori de smartphone care incearca din greu sa schimbe ceva pe partea software, acolo unde foarte multi posesori de astfel de dispozitive se plang foarte des de faptul ca de cele mai multe ori producatorii si operatorii telecom le ignora cererile de a le pune la dispozitie cea mai noua versiune de Android. Problema fragmentarii sistemului Android este deja arhicunoscuta, Google a ajuns chiar sa achizitioneze anumite companii pentru a reduce aceasta fragmentare a propriului sistem de operare.

Saptamana aceasta HTC Romania a anuntat ca modelul HTC One M8 primeste Android 4.4.3, actualizarea de software fiind disponibila printr-o notificare WiFi de descarcare a software-ului (over the air). HTC Romania spune ca aceasta actualizare build 2.22.401.4 de aproximativ 615MB, desi este doar versiunea Android 4.4.3, ea contine si imbunatatirile si bug fix-urile de securitate oferite de Google in versiunea Android 4.4.4. Practic, aceasta actualizarea de software include atat Android 4.4.3, cat si Android 4.4.4, doar ca denumirea ei ramane Android 4.4.3, conform comunicatului de presa dat de producatorul taiwanez.

HTC One M8 primeste Android 4.4.3

 Telefoanele HTC One M8 blocate in retelele operatorilor, vor primi acest software update in cursul urmatoarelor saptamani. Doar modelul liber de retea are deocamdata acces la instalarea acestui software in acest moment.

HTC Romania, cat si noi, va recomandam sa descarcati update-ul prin conexiune Wi-Fi, pentru evitarea costurilor suplimentare pentru trafic de date.

Daca ati finalizat cu succes aceasta operatiune de actualizare de software, va rugam sa reveniti pe acest articol si sa ne spuneti cum functioneaza el, ce anume  aduce nou si, eventual, ce nu functioneaza cum trebuie.

5 Comments

  1. Lockout security , file manager , ee film , amazon local . Mentionez faptul ca nu am nicio problema cu noul soft , deocamdata sunt chiar mutumit de el . Sunt curios cum va rula de acum incolo in conditiile in care pana acum , cu android 4.4.2 telefonul mai avea momente cand se restarta singur si gesturile nu functionau mereu . Dar pe android 4.4.3 gesturile merg chiar bine deocamdata si n.am mai avut probleme . Se poate sa.mi oferiti un raspuns referitorla faptul ca telefonul se reseta cateodata singur , din senin ? Mutumesc anticipat

  2. In general difera de la o regiune la alta, deoarece se adauga tot felul de aplicatii ale partenerilor din zona (tara) respectiva. Uitate in AppDrawer si spune-ne ce aplicatii noi au aparut dupa ce ai actualizat softu.

    Multumim pentru feedback!

  3. Software number : 2.26.61.1 . Aceasta este actualizarea mea la htc m8 android 4.4.3 cu dimensiunea de 583 mb . De ce la mine nu e ca ce a fost anuntat de htc romania . Una peste alta sunt multunit de update pana acum . Mentionez ca telefonul a fost adus din uk

  4. Am facut aceasta actualizare si am facut telefonul praf !! nu mai functioneaza camera si nici wireless este extraordinar !!! Mare tentie cu acest UP !!! mai bine il lasati pe cel vechi 4,4,2 ca merge foarte bine !!! Acum tre sa ma duc cu el la garantie PFFFF

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!