EvenimenteTV

Huawei Vision, primul televizor inteligent al companiei, cu Harmony OS

Huawei Vision

Tot in cadrul evenimentului din Munchen, unde Huawei a lansat pe piata noile smartphone-uri Mate 30 Pro si Mate 30, producatorul chinez a prezentat si un televizor inteligent denumit Huawei Vision, care e mai mult decat un televizor smart. Dar poate cel mai important aspect la el, e ca ruleaza sistemul de operare Harmony OS despre care se vorbeste foarte mult in ultimul timp.

Huawei Vision

Noul sistem de entertainment inteligent Huawei Vision, va fi disponibil in variante cu diagonala ecranului de 65, respectiv 75 inci, iar versiuni cu diagonale de 55, respectiv 85 inci ceva mai tarziu (probabil din 2020).

Huawei Vision este echipat cu un ecran 4K cu tehnologie quantum dot, dispune de margini din metal foarte subtiri, integreaza inteligenta artificiala pentru functii smart si conectivitate cu alte obiecte inteligente conectate (IoT) din casa prin platforma HiLink, dar si o camera video de tip pop-up pentru apeluri video.

huawei vision tv 1

In plus, televizorul vine cu o telecomanda cu touchpad si microfon (a carei baterie poate fi reincarcata prin cablu USB-C – bateria tine pana la 3 luni de zile), prin intermediul careia utilizatorul poate accesa televizorul pe baza de comenzi vocale, si include de asemenea o functie de recunoastere faciala a proprietarului/proprietarilor (familie), precum si una de tracking a ochilor privitorului dedicata protectiei ochilor celor mici, copiilor.

huawei vision tv 4

De asemenea sistemul de entertainment Vision este echipat cu 10 difuzoare stereo surround, care  proiecteaza undele de sunet intr-un mod inteligent pentru ca experienta sa ii fie cat mai imersiva privitorului.

Momentan nu avem niciun fel de informatie legata de pretul noului Huawei Vision, si nici daca cand va fi disponibil comercial in Europa. Ramane ca producatorul Huawei sa anunte aceste informatii in urmatoarele luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!