SmartphonesStiri

Noi denumiri pentru telefoanele din gama iPhone 11. Acelasi incarcator lent!

iPhone 11

iPhone 11, ar putea fi prefixul celor trei noi telefoane Apple incepand cu luna septembrie.

Cu toate ca din exterior acest lucru nu se simte prea tare, in interiorul companiei Apple e foarte multa confuzie, mai ales cand vine vorba de denumirea telefoanelor sale iPhone.

De la an la an fanii, clientii brandului Apple si presa, sunt uimiti de lipsa de continuitate a denumirilor date de Apple telefoanelor sale iPhone.

Conform unei surse ce cunoaste planurile producatorului american, Apple, ar urma sa lanseze in a doua saptamana a lunii septembrie trei modele noi de iPhone.

Daca in prezent acestea sunt identificate dupa denumirile iPhone XS, iPhone XS Max si iPhone XR, unde X e citit ca cifra zece, incepand de luna viitoare Apple schimba din nou denumirile. E de astepta ca Apple sa transforme iPhone XI in iPhone 11.

Astfel, vom avea iPhone 11 (modelul mai ieftin, fost XR), iPhone 11 Pro (va lua locul fostului XS) si iPhone 11 Pro Max (va inlocui XS Max).

Noile modele vor beneficia de un nou tip de camera foto cu doi si trei senzori, de noul CPU Apple A13, si poate cel mai important si, totodata, cel mai dezamagitor aspect, ca toate cele trei telefoane din gama iPhone 11 vor fi comercializate cu acelasi incarcator de 5V/1A cu conector Lightning. Insemnand ca bateria se va incarca la fel de lent ca si pana acum, poate chiar mai lent daca creste capacitatea mAh a bateriilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!