Panoul frontal al telefoanelor iPhone 2018, confirma margini subtiri si breton

5

iPhone 2018

Am aflat de ceva vreme ca telefoanele iPhone X 2018 vor beneficia (toate cele 3 modele) de un breton similar cu cel al lui iPhone X, insa o noua serie de imagini in care se presupune ca apare panoul frontal de protectie al ecranului telefoanelor Apple, modele ce urmeaza sa fie anuntate la inceputul lunii septembrie 2018, ne confirma un display cu margini foarte subitiri comparativ cu ceea ce vedem la producatorii de telefoane cu Android (mare parte din ei) si de-acum faimosul notch (breton), care include Face ID-ul (un senzor cu infrarosu, camera in sine si proiectorul pentru scanare faciala printre altele, la fel ca iPhone Zece).

Si anul acesta Apple va lansa trei telefoane iPhone: un model “de buget” in mai multe culori cu display LCD a carui diagonala va masura 5.8″; urmasul lui iPhone X a carui display OLED va masura 6.1″ in diagonala si modelul ‘Plus’ cu display OLED ce va masura 6.5″ in diagonala.

ecran

Imaginile care confirma partea frontala a telefoanelor vin din doua surse separate, ambele cu un procent destul de ridicat de credibilitate.

Cat despre denumirile finale ale celor trei modele: majoritatea speculeaza ca e vorba de iPhone X 2018, iPhone X Plus si iPhone 8S / iPhone 9. Apple va putea jungla cu denumirile finale ale telefoanelor. Nu ar fi exclus ca doua dintre ele sa poarte denumirile iPhone 8S si 8S Plus, iar al treilea iPhone X 2018; ori iPhone 9 si iPhone 9 Plus si iPhone X 2018.

Voi care credeti ca vor fi denumirile sub care Apple va lansa pe piata din toamna noile generatii de iPhone cu breton si margini aproape inexistente?

iphonezece 2018 panou ecran

 

Articolul precedentCele mai tari jocuri pe consola Xbox One in 2018 [Top 5 + 10 propuneri]
Articolul următorDe ce Galaxy Note 9, ar putea deveni cel mai slab gandit gadget Samsung din 2018

5 COMENTARII

  1. Arata bine rau
    Clar Asteptam cu mult interes și curiozitate lansarea …Cu siguranta IPhone ne va surprinde din nou

  2. Un design foarte interesant, așteptăm lansarea. Sunt sigură că vor fi niste denumiri pe măsură așteptărilor.

  3. Abia astept sa lanseze noile modele de iPhone, sunt mega curiosa. Despre denumire nu stiu ce sa spun..chiar nu stiu ce nume vor purta. Asteptam si vedem. 🤗😉

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.