SmartphonesStiri

De ce Galaxy Note 9, ar putea deveni cel mai slab gandit gadget Samsung din 2018

Galaxy Note 9

Mai sunt ceva mai mult de trei saptamani pana la evenimentul Unpacked pe care Samsung Electronics il va sustine la New York pe data de 9 august, atunci cand compania e asteptata sa lanseze pe piata phabletul Galaxy Note 9 si smartwatch-ul Galaxy Watch.

Galaxy Note 9, ar putea deveni cel mai slab gandit gadget Samsung din 2018, cand vine vorba de design

Despre telefonul Note 9 se stiu deja foarte multe detalii, iar imaginile publicate la inceputul acestei saptamani par sa confirme inca o data daca mai era necesar faptul ca terminalul va beneficia de un S Pen colorat si ca, camera duala de pe spate nu va fi aliniata vertical (nici orizontal) pe aceeasi axa cu senzorul de amprente, asa cum e pe telefoane Galaxy S9. In schimb, Samsung ne propune o solutie foarte ciudata, din care rezulta un dispozitiv cu o estetica nu tocmai reusita din puctul nostru de vedere (vezi imaginea de sus comparativ cu S9 Plus din imaginea de mai jos).

pretul telefoanelor galaxy s9 0 2
In imagine Galaxy S9 Plus

Un Galaxy Note 9 pe albastru insotit de un S Pen in proportie de 95% galben si cu posteriorul vopsit albastru pentru a nu strica estetica telefonului atunci cand stylusul este tinut in slotul sau, pare a fi o idee foarte proasta, deoarece in momentul in care scoti S Pen-ul din slotul sau pentru a fi utilizat, iti va sari instant in ochi galbenul acela vibrant pe care il vedem in prima imagine de sus.

note
Note 9 (stanga) vs Note 8 (dreapta)

Si ca designul telefonului sa fie si mai controversat, senzorii camerei foto de pe spate nu sunt nici ei identici in diametru, dupa cum se observa pe imagini. Nu au nici acel fundal negru care sa mai ascund din proasta inspiratie a producatorului, atunci cand vine vorba de design. In plus, senzorul de amprente este din nou mutat intr-o noua pozitie, pentru ca, de ce nu? Iar senzorul de puls si blitul camerei sunt mutati alaturi de senzorii camerei duale, in locul senzorului de amprente, asa cum era pozitionat pe Galaxy Note 8 de anul trecut.

Tot ce putem spera acum, e ca varianta pe negru a lui Galxay Note 9 sa nu beneficieze de un S Pen alb, gri sau mai stiu eu ce alta culoare neinspirat aleasa de Samsung.

Ce parere aveti despre ideile de design ale celor de la Samsung, in ceea ce-l priveste pe Galaxy Note 9?

6 Comments

  1. Este un design nereușit care cred că poate să de-a gres in ceea ce-l privește doamnele dar cred că va merge bine in varianta bărbătească. Samsung mereu face îmbunătățiri în privința software și mai puțin design deci cred că va avea ceva succes și acest model.Acum așteptăm lansarea.

  2. Nu au fost inspirați deloc pentru acest nou model de Samsung …pacat pe alte modele au putut face telefoane frumoase dar pe acesta au cam dat greș.Mi se pare un desing banal și mult prea barbatesc.

  3. Eu sunt de părere că e ok. Sunt conștient că nu poate face modificări mari de design de la an la an, așa că e ok. Cum note 8 s-au vândut binișor, dacă aduc modificări software și funcții noi s-pen-ului, sigur se va vinde și acum. Ar fi într-adevăr urât dacă galben sau alta culoare ciudata ar fi culoarea pen-ului, sper totuși să fie culoarea telefonului.

  4. Sunt total de acord cu dvs. La partea de design Samsung nu progreseaza deloc dimpotriva alegerea lor este foarte neinspirata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!