iPhone 7 e mai compact, ingust, dar mai gros ca iPhone 6S. Nu va exista varianta de 16GB!

1

iPhone 7 e mai compact, ingust, dar mai gros ca iPhone 6S

O noua veste despre telefoanele iPhone 7, pe care Apple urmeaza sa le anunte, cel mai probabil, pe data de 7 septembrie 2016, sugereaza ca, iPhone 7 e mai compact, ingust, dar mai gros ca iPhone 6s, conform unui nou set de presupuse informatii scapate pe internet.

De asemenea, se zvoneste ca, incepand cu iPhone 7, Apple nu va mai lansa pe piata telefoane cu o memorie interna mai mica de 32GB. Aceasta deoarece oamenii i-au reprosat producatorului american faptul ca, camerele noilor iPhone-uri au capabilitatea de a filma videoclipuri in format 4K, ceea ce inseamna ca la o filmare de aproximativ 15 minute in format Ultra HD, telefonul ramane fara spatiu liber pentru utilizator, astfel ca nu isi mai au rostul, mai ales, ca telefoanele sale nu dispun de slot micro SD pentru a putea extinde memoria acestora.

iphone-7-2

iphone-7-3

Cu toate ca iPhone 7 e mai compact, ingust si mai gros ca iPhone 6S, telefonul nu va suferi mari schimbari in ceea ce priveste design-ul sau desi, sunt destule voci printre clientii Apple, care si-ar dori o schimbare de estetica incepand cu generatia a saptea de iPhone.

Oricare ar fi aspectul telefoanelor iPhone din seria a VII-a, cu siguranta ca, se vor vinde la fel de bine ca si generatiile anterioare.

Articolul precedentGoogle Nexus nume de cod Marlin, surprins in teste benchmark
Articolul următorSpecificatiile gadgetului Samsung Galaxy Note 7, dezvaluite de site-ul AnTuTu?

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.