iPhone Pro, ar putea fi modelul cu ecran de 5.8″ intre cele 3 modele asteptate

0

iPhone Pro

Se zvoneste ca Apple ar putea lansa un iPhone Pro anul acesta, a carui diagonala a ecranului ar masura 5.8 inci (dimensiuni gigantice, daca e sa il comparam cu cel mai recent lansat iPhone).

O schita cu ceea ce ar parea sa fie un iPhone cu camera duala (doua camere intr-una) circula de aproximativ 24 de ore pe Internet, iar zvonurile nu mai contenesc despre gigantul model, pe care Apple l-ar putea lansa toamna aceasta. Daca sistemul de camere foto de pe spate va fi similar cu cel de pe LG G5 (apropiere, profunzime) sau asemenator cu cel de pe flagshipul Huawei P9 (color, monocrom), ramane de vazut. Insa ideea de utiliza un astfel de sistem pare a fi agreat de fanii producatorului american.

iphone-pro

Aceeasi schita publicata pe Internet, sugereaza ca iPhone Pro ar putea beneficia de acelasi sistem de pini conectori, pe care i-am vazut debutand odata cu lansarea tabletei iPad Pro.

Daca zvonurile acestea se vor adeverit sau nu, probabil ca vom afla in luna Septembrie a lui 2016, cand Apple este asteptat sa sustina un mare eveniment cu presa in San Francisco, California.

Articolul precedentPIXMA G3400 Review – Imprimare comoda si rapida direct de pe smartphone a documentelor si a selfie-urilor
Articolul următorDespachetare Huawei P9 si prezentarea generala (video)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.