Lansarea Samsung Galaxy Note 3 si Galaxy Gear in Romania [Galerie foto / video]

0

Astazi, 27 septembrie, Samsung Electronics Romania ne-a invitat la lansarea noului phablet Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9000) si a primului sau smartwatch Samsung Galaxy Gear (SM-V700), lansare ce a avut loc sub egida ‘Galateca Gallery,’ in Bucuresti.

In asteptarea tuturor celor care au fost invitati sa ia parte la acest eveniment organizat intr-un cadru select si la care au participat si o serie de personalitati mondene, cum sunt Cabral Ibacka sau Andi Moisescu, organizatorii au impins ora inceperii evenimentului cu cateva zeci de minute fata de ora la care a fost programat initial sa inceapa.

picture-047

Lansarea a debutat cu un numar artistic prezentat de indragitul actor si prezentator TV, Cabral Ibacka, continuand apoi cu introducerea noului phablet Samsung Galaxy Note 3 si a smartwatch-ului Galaxy Gear.

Dupa introducerea noilor gadgeturi din gama Samsung Galaxy, toti reprezentatii presei au fost invitati la masa de prezentare, unde am avut ocazia sa petrecem cateva minute bune cu noile dispozitive, dar si cu accesoriile aferente. Bineinteles, nu au lipsit nici interviurile pe care televiziunile (Digi24,TVR2,Money Channel, etc) prezente la eveniment le-au luat reprezentatilor Samsung, iar la final am fost invitati la un aperitiv, o cafa sau un suc.

picture-042

Samsung Galaxy Note 3 si Galaxy Gear sunt disponibile in Romania inca din acest weekend. Sambata, 28 septembrie, incepand cu orele 18:00, primii 100 de clienti care intra in magazinul Samsung Electronics din mall-ul AFI Palace Cotroceni si cumpara unul din noile produse vor fi recompensati dupa cum urmeaza: primii 20 fericiti cumparatori de Galaxy Note 3 vor primi in plus si smartwatch-ul Samsung Galaxy Gear gratuit, iar ceilalti 80 vor beneficia de un discount de 50 la suta la achizitia unui Galaxy Gear.

httpvh://youtu.be/2eC18ySFMos

httpvh://youtu.be/DAcPvNrBQWE

Articolul precedentO noua metoda de securitate introdusa de Samsung in produsele Galaxy, pune pe jar importatorii cu practici neortodoxe
Articolul următorA.I. Watch un smartwatch cu experienta full Android

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.