AccesoriiSmartphonesStiri

LG anunta carcasa QuickCircle, special creata pentru telefonul LG G3

carcasa quickcircle

Saptamana viitoare, Marti, 27 Mai, LG Electronics va lansa mult-asteptatul flagship din 2014, LG G3, insa pana la lansarea propriu-zisa, producatorul sud coreean a anuntat astazi carcasa QuickCircle, un model special creat pentru telefonul G3.

Aceasta carcasa QuickCircle de tip Flip Cover, permite utilizatorilor sa se bucure de diferite functii fara a fi nevoie sa fie deschisa. Utilizatorii pot verifica ora, efectua apeluri, trimite mesaje, face fotografii, asculta muzica sau pot obtine informatii legate de sanatatea lor direct din fereastra circulara.

„Ecosistemul de smartphone-uri este în continuă evoluție – carcasele nu mai sunt create doar pentru protecție împotriva loviturilor,” a declarat Dr. Jong-seok Park, președinte și CEO al companiei LG Electronics Mobile Communications Company. „Ele sunt accesoriul perfect care oferă funcții suplimentare ce adaugă mai multă valoare pentru un dispozitiv mobil. Cu carcasa QuickCircle, am depășit linia de bază și am reușit să facem posibilă personalizarea, pentru a se potrivi mai bine nevoilor utilizatorilor.”

Carcasa LG QuickCircle va fi disponibila pe cinci culori: negru metalicalb, auriu, verde menta, roz indian. Carcasa este creata pentru a proteja marginile laterale ale lui LG G3, pastrand in acelasi timp liniile elegante ale design-ului original. Pentru a accentua eleganța design-ului ferestrei circulareSmart Lightning emite o lumina alba, stralucitoare, circulara in interior, de fiecare data cand carcasa este deschisa / inchisa sau un mesaj de apel / text este primit.

http://www.youtube.com/watch?v=AVtZAPjOcBI/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!