Stiri

LG G5 primeste actualizare Nougat!

LG G5 primeste actualizare Nougat

LG Electronics a anuntat saptamana aceasta ca a inceput distribuirea unei actualizari de software dedicata smartphone-ului LG G5, care va aduce Android Nougat pe telefon, insa numai in tara proprie (Coreea de Sud). Totusi, daca totul decurge conform planului si nu vor aparea probleme de sistem, LG va continua sa extinda acest update si pe alte piete, precum cea din Europa. Ceea ce inseamna ca, in urmatoarele 30 de zile, posesorii de LG G5 din Romania, e posibil, sa se bucure de noua aroma a celui mai raspandit la nivel global sistem de operare mobile.

„Noi, la LG, stim ca, clientii nostri isi doresc cea mai buna si mai actuala experienta Android, motiv pentru care ne dorim ca ei sa se bucure inaintea competitie de actualizari de sistem. E un mod de a le demonstra ca LG este dedicat spre a oferi suport produselor, cat si clientilor nostri, pentru a le asigura cea mai buna si pozitiva experienta de utilizare ca propietari de astfel de gadgeturi,” au declarat reprezentantii LG Electronics.

Astfel, LG G5 primeste actualizare Nougat, iar software update-ul ar putea fi disponibil si utilizatorilor din Romania in urmatoarea luna de zile.

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!