StiriTableteTech

Google a lansat Nest Hub Max (fost Google Home Hub)

Nest Hub Max

La Google I/O 2019 (evenimentul anual dedicat developerilor din toata lumea), marele gigant de cautare pe internet a lansat telefoanele Pixel 3a alaturi de noul Nest Hub Max.

Nest Hub Max este, practic, noua generatie de Google Home Hub rebranduit sub o noua denumire. Cu cativa ani in urma Google achizitionase compania Nest pentru o suma importanta.

Noul Nest Hub Max este varianta o versiune cu display de 10″ si rezolutie 1.280 x 800 pixeli. Noul dispozitiv dedicat segmentului smart home (casa inteligenta) este echipat cu o camera de 6.5 MP al carui senzor ofera un unghi de 127 grade si incadrarea subiectului in imagine prin intermediul inteligentei artificiale (practic camera face tracking si muta automat camera pe subiectul aflat in miscare).

De asemenea Nest Hub Max este dotat cu un sistem audio compus din 2 difuzoare de 18mm  (10W) si un subwoofer e 75mm (30W), microfoane pentru anularea zgomotului de fundal si un senzor pentru lumina ambientala, tehnologie Bluetooth 5.0, Wi-Fi 802.11ac si hardware Chromecast integrat in el pentru streaming pe alte dispozitve (TV etc).

Google a dotat noul Nest Hub Max cu software de recunoastere faciala pentru fiecare utilizator (membru al familiei) in parte, iar toate aceste informatii private sunt stocate local pe dispozitiv (nu in cloud), astfel utilizatorii au control total asupra datelor.

Mai mult, exista un buton fizic care permite dezactivarea camerei foto si a microfonului, atunci cand proprietarul doreste intimitate. De asemenea camera este dotat cu un LED care atunci cand este verde confirma ca face streaming live online, astfel utilizatorul poate decide cand sa opreasca sau cand sa activeze sesiuniile de video chat.

Google va incepe comercializarea noului Nest Hub Max spre finalul acestei veri, la preturi incepand de la 230 dolari (in SUA), 220 de lire sterline (in UK)

Versiunea mai mica a acestuia care inca este comercializata sub denumirea Google Home Hub, va fi disponibila pe mai multe piete de pe glob sub noua denumire Nest Hub.

Nest Hub are un pret de 130 dolari in SUA in acest moment, iar smart speaker-ul Google Home costa numai 100 dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!