GamingNINTENDOStiriTech

Nintendo Switch primeste upgrade (autonomie baterie pana la 9 ore, acelasi pret)

Nintendo Switch primeste upgrade

Nintendo Switch primeste upgrade la baterie, memorie si chipset!

Acum mai bine de o saptamana Nintendo a anuntat lansarea versiunii portabile a modelului Switch, Nintendo Switch Lite, iar de saptamana aceasta si-a actualizat si modelul Nintendo Switch (model HAC-001 lansat in 2017).

Daca modelul lansat in 2017 ofera o autonomie de functionare ce variaza intre doua ore si jumate si sase ore si jumatate, noua versiune din 2019 ce poarta numarul de model HAC-001(-01) conform siteului producatorului nipon, ofera o autonomie de functionare a baterie intre patru ore si jumatate si noua ore.

Nintendo spune ca timpul de joaca oferit de modelul 2019 in jocul The Legend of Zelda: Breath of the Wild ajunge pana la 5 ore si jumatate, fata de numai 3 ore pe modelul din 2017.

Din punct de vedere hardware modificarile sunt la capitolul chipset: pe noul model e integrat un chip pe 16nm, in timp ce pe modelul din 2017 gasim un chip pe 20nm; si la capitolul memorie flash (interna). Desi nu confirma, probabil si capacitatea bateriei este ceva mai mare pe modelul Nintendo Switch 2019, dat fiind faptul ca noul chipset ocupa mai putin spatiu pe placa de baza a gadgetului.

Vestea si mai buna e ca, Nintendo comercializeaza noul model de Nintendo Switch pe Gri si pe Albastru si Rosu Neon la acelasi pret de 300 dolari.

Noul model Nintendo Switch HAC-001(-01) va putea fi cumparat incepand cu luna august a acestui an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!