SmartphonesStiri

HTC lanseaza One M8 Harman Kardon, editie speciala pentru SUA

HTC, compania taiwaneza impreuna cu operatorul de telecomunicatii, Sprint Wireless lanseaza HTC One M8 Harman Kardon, o editie speciala a recent lansatului HTC One M8.

One M8 Harman Kardon este o editie speciala bazata pe performante superioare destinate muzicii, fiind lansat exclusiv pentru Sprint Wireless din Statele Unite, in schema de culori negru-auriu.

One M8 Harman Kardon

Cele mai mari schimbari la editia speciala One M8 Harman Kardon sunt legate de experienta audio, astfel ca smartphone-ul ofera calitate a sunetului HD 24 bit/192kHz DAC. 

Pentru prima data disponibil pe un smartphone va fi si aplicatia Harman Clari-Fi, aplicatie preinstalata pe One M8 Harman Kardon. Aplicatia reconstruieste calitatea unei melodii, calitate pierduta in timpul compresiei.

One M8 Harman Kardon are aceleasi dotari ca la clasicul One M8, adica un procesor Qualcomm Snapdragon 801 SoC cu frecventa de 2.3GHz quad-core, un ecran de 5 inch si rezolutie full HD (1920 x 1080p), camera Ultra Pixel si sistemul de operare Android 4.4.2 KitKat, personalizat Sense-d.

Editia speciala a acestui smartphone vine la pachet si cu o pereche de casti Harman Kardon AE-S. Mai mult decat atat, utilizatorii care doresc achizitionarea acestei editii speciale pot sa cumpere si un difuzor Harman Kardon Onyx Studio, pentru $99.99, in loc de $399.99 pretul initial. Clientii Sprint Wireless vor primi si 6 luni gratuit de Spotify premium, daca opteaza pentru abonamentul Framily.

HTC One M8 Harman Kardon va fi disponibil comenzilor online, incepand de Vineri, 2 Mai, urmand a fi disponibil si in magazinele din America, pe 9 mai. Smartphone-ul poate fi achizitionat cu $0 avans si 24 de rate de $28.34, un total de $680.16.

Din pacate, editia speciala nu va fi disponibila in Romania sau alte tari, fiind exclusiv pentru operator de telecomunicatii Sprint Wireless.

Insa, @evleaks a publicat o postare pe Twitter in care precizeaza ca va mai fi un model HTC One M8 Prime, care ar putea ajunge si in Europa. Evident, este doar o simpla informatie, nefiind confirmata de compania taiwaneza.

via

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!