Stiri

P20000D si P12500D, noile baterii portabile ADATA cu afisaj digital

P20000D si P12500D

ADATA Technologies unul din producatorii importanti de placute de memorie RAM, carduri SD de toate tipurile si accesorii mobile, a anunta astazi lansarea pe piata a noilor power bank-uri (baterii portabile) cu display digital – P20000D si P12500D.

Noile baterii pot afisa instantaneu si foarte precis informatii de incarcare, dispun de doua porturi si multiple masuri de protectie a stocarii energiei, fiind in acelasi timp foarte portabile.

Cele doua modele utilizeaza celule lithium-ion, durabile si foarte eficiente, testate si certificate pentru cele mai ridicate standarde. Sunt echipate cu un display digital care afiseaza procentul de baterie ramasa, pentru o mai buna informare a utilizatorului. Cele doua porturi USB insumeaza un total de 2,1A pentru a permite incarcarea rapida a doua dispozitive, simultan. Ambele modele de baterii ofera un grad inalt de securitate, cu sase circuite de protectie si o carcasa rezistenta la socuri si foc. P20000D include si functia de lanterna cu iluminare puternica LED. Suficiente pentru multiple incarcari ale telefoanelor, tabletelor sau a altor dispozitive mobile precum castile wireless sau controller-ele de jocuri, cu 20000mAh si respectiv 12500mAh, P20000D si P12500D sunt, de fapt, doua statii de incarcare portabile inteligente.

Display-ul digital clarifica informatiile

P20000D si P12500D indeparteaza caracterul vag si incertitudinea pe care o avem atunci cand vedem lumini intermitente sau bare, incorporand in locul acestora display-uri digitale foarte vizibile care arata cu exactitate cantitatea de energie ramasa, informatie afisata in procente usor de inteles. In locul abordarii traditionale “mai mult sau mai putin”, designerii ADATA au optat de aceasta data pentru a oferi informatii exacte despre incarcare, asa cum le sta bine unor baterii portabile cu capacitate ridicata.

De la telefoane inteligente, tablete si alte dispozitive, cu doua porturi de incarcare

Capacitatea ridicata a modelelor P20000D si P12500D inseamna ca sunt suficient de incapatoare pentru a efectua pana la 6,4 incarcari de smartphone si 1,8 incarcari de tableta. Incarcarea este mai eficienta datorita celor doua porturi USB care ofera in total 2,1A, astfel ca utilizatorii pot incarca simultan doua dispozitive, fie ca e vorba despre smartphone, tablete, controllere de jocuri, casti wireless sau orice alt dispozitiv echipat cu port USB.

Siguranta si la exterior

De la celulele atent testate pentru a fi rezistente la foc si socuri, la carcasa rezistenta la vibratii, P20000D si P12500D protejeaza utilizatorii, dispozitivele si mediul inconjurator. Acestea incorporeaza circuite complexe pentru a proteja impotriva supraincalzirii, supraincarcarii, fluctuatiilor de tensiune si scurt circuitelor. Ca un bonus suplimentar, P20000D ofera si o lanterna cu LED-uri luminoase pentru a ajuta utilizatorii sa ilumineze mediile intunecate. P20000D si P12500D sunt comercializate cu 1 an garantie.

Un comentariu

  1. capacitate mare, și le poți lua cu tine când ai nevoie de ele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!