GamingSOFTWAREStiriTech

Parteneriatul dintre Mozilla si Epic Games va aduce jocuri bazate pe motorul Unreal 3 in browser-ul Firefox

epic-game-mozilla-motor-unreal-3

Mozilla si-a unit fortele cu Epic Games intr-un parteneriat care va aduce in viitorul apropiat jocuri bazate pe motorul Unreal 3 direct in browser-ul Firefox. Mozilla se afla deja in discutii avansate cu o serie de dezvoltatori importanti pentru a aduce acest tip de jocuri in browser-ul sau web.

Folosind ca parghie noua tehnologia de optimizare a JavaScript-ului, Mozilla impreuna cu Epic Games, au reusit sa aduca pe platforma web engine-ul Unreal 3. In curand cu ajutorul acestui motor, dezvoltatorii vor avea posibilitati infinte cand vine vorba despre portarea jocurilor populare catre web.

httpvh://youtu.be/XsyogXtyU9o

De curand Mozilla prin demo-ul BananaBread, a demonstrat adevarata valoare a web-ului, aratandu-ne cat de usor pot fi portate jocuri catre JavaScript sau WebGL, in acelasi timp ele putand sa-si mentina caracteristicile si experientele 3D.

Dezvoltatorii dornici sa testeze aceasta tehnologie o pot face prin utilizarea ultmei versiuni de BananaBread care vine cu imbunatatiri ca: peer-to-peer si multiplayer. BananaBread va rula pe orice browser cu suport WebGL.

httpvh://youtu.be/mIYmxPdtsl4

Mozilla impreuna cu EA, ZeptoLab sau Disney, vor sa optimizeze jocurile de top ai celor mentionati pentru a le face disponibile chiar si pe platforme mobile, tot prin intermediul web.

Firefox Marketplace este locul unde dezvoltatorii isi pot incarca jocurile, fiind disponibil momentan numai ca preview pe Firefox pentru Android si in cursul acestui an va fi disponibil si in cadrul Firefox OS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!