HardwareStiriTech

Toshiba pregateste lansarea unei camere de 13MP cu dimensiuni minuscule

Toshiba-TCM9930MD-camera-module

Toshiba se pregateste sa lanseze o camera de 13.0 megapixeli, ultra-subtire masurand numai 4.7mm in grosime. Evident camera minuscula va fi prezenta in configuratia unui smartphone sau unei tablete emblematice. Avand in vedere ca modulul este capabil de numai 1.12 µm pixeli, ea nu va putea ocupa un loc in nici un smartphone al celor de la HTC, compania axandu-se pe camere cu calitati superioare, asa cum au facut-o cu HTC One Ultrapixel.

Dimensiunea mica o va face perfecta pentru device-urile subtiri, dar evident nu trebuie sa ne asteptam la minuni din partea ei, pentru ca dimensiunea senzorului face ca fotografia sa aiba o calitate inalta. Aceste mici detalii se pot observa in cazul in care ve-ti compara doua poze asezate paralel pe ecranul unui computer. Pentru mai multe detalii tehnice puteti vizita site-ul oficial al Tech-On.

Costurile la care se ridica productia camerei se ridica la 74USD adica sau 7000YEN, urmand a fi trimise in luna Mai a acestui an, mostre catre mai multi producatori, productia in masa urmand sa inceapa in luna Decembrie anul curent. Toshiba spera ca modulul sa le aduca un succes enorm, planuind sa produca aproximativ 1 milion de bucati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!