SmartphonesStiri

Pretul retail al telefoanelor HTC U Ultra si U Play in Romania

Pretul retail al telefoanelor HTC U Ultra
Imagine de la standul HTC din Barcelona #MWC2017

Pe 12 ianuarie HTC lansa pe piata noua sa gama de telefoane HTC U, care include la aceasta data modelele U Ultra si U Play.

Spre finalul aceleiasi luni, am fost invitati de catre HTC Romania la un eveniment in Bucuresti, la care ne-au fost prezentate cele doua telefoane precum si informatii despre pretul modelelor HTC U Ultra si U Play pentru piata romaneasca, pret recomandat de producator.

De saptamana aceasta, HTC a inceput comercializarea telefoanelor pe piata noastra, astfel ca avem si pretul din retail, cat si cel pe care il afiseaza operatorii telecom.

pretul retail htc u ultra 1
Telefonul U Ultra la standul HTC din Barcelona #MWC2017

Asadar, pretul retail al telefonului HTC U Ultra este de 3.890 lei, respectiv 2.472 lei modelul HTC U Play, la eMAG.

La operatori, pretul intreg este de 750 Euro pentru U Ultra prin Orange sau 400 Euro alaturi de abonamentul Orange Me 42. Orange va oferi si o boxa JBL GO + un card Hama de 64GB cadou, dar in limita stocului disponibil.

Restul operatorilor nu au afisat deocamdata niciunul din cele doua modele HTC U. Vom actualiza acest articol pe parcurs.

9 Comments

  1. Nu prea imi place brandul HTC si aceste doua modele mi se par scumpe…

  2. Mi se pare un pret exagerat. Nu cred ca se va simti diferenta prea mare in utilizare fata de celelalte modele.

  3. Un preț cam mare . Nu prea mă fascinează HTC-urile, design-ul lor nu prea este cine știe ce, sper ca viitoarele telefoane de la acest brand să fie mai diferite și la un preț mai mic, acesta fiind cam exagerat. Să vedem ce ne rezervă viitorul…

  4. Cum Orange afiseaza un pret prea mareot abonament greu se v-a da aceste telefoane.Concurenta pe piata e mare si cel ce oferă un pret bun va castiga si clientela.

  5. pretul este puti piperat….si arata ca o tableta dar e super ok !!!!

  6. Mi se pare mult prea mare pretul. Spuneam in articolul precedent ca la noi se umfla pretul de la 750$ pana la 860$.. se pare ca m-am inselat, e mai mult de atat :) N-am sa inteleg niciodata politica asta in retail-ul romanesc. Si pretul de start al p[roducatorului mi se pare mare, ramane de vazut daca sticla de safir sau ecranul secundar va atrage destul de mult eventualii clienti

  7. Cam mare pretul de achizitie pt mine, dar la abonament eu zic ca se merita un efort sa se facă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!