StiriTech

RCS & RDS va anunta noua oferta ‘Digi Net, cea mai mare viteza la internet din Romania’

In urma licitatiei de spectru radio ce a avut loc in toamna anului trecut, o parte din cei cinci castigatori (Vodafone, Orange si Cosmote) sau grabit sa isi lanseze propriile servicii 4G LTE, in timp ce RCS & RDS a „tacut” in tot acest timp dezvoltandu-si infrastructura si investind in diferite firme de internet si televiziune, mai putin cunoscute la nivel de tara.

Update (7 octombrie): Noua oferta RCS & RDS Digi Net Fiberlink 500 si Digi Net Fiberlink 1000

Saptamana viitoare RCS & RDS va sustine o conferinta de presa, unde ne asteptam ca operatorul de internet, cablu TV, telefonie fixa si mobila sa lanseze noua oferta ce va include internet de mare viteza, oferta promovata sub sloganul „Digi Net, cea mai mare viteza la internet din Romania.”

Recent, cei trei mari jucatori din segmentul telecom de la noi, si-au anuntat noile oferte de internet (Cartela Internet Vodafone), Cosmote Connect Unlimited, Orange PrePay), care includ trafic de date cu viteze de descarcare incepand de la 21,6 Mbps si pana la 75 Mbps. Mai mult, operatorul Orange a anuntat acoperire totala 4G pentru capitala.

Un alt concurent direct, UPC Romania, a lansat la sfarsitul lunii augusut o oferta ce include internet de mare.

Deocamdata nu avem idee ce va include noua oferta a celor de la RCS & RDS, dar banuim ca este vorba de servicii 4G LTE. Asteptam cu interes conferinta de presa de saptamana viitoare, care ne va oferi toate detaliile despre serviciile oferite, pretul acestora.

Un comentariu

  1. COSMOTE @ Aria de acoperire 4G la lansare: Bucuresti Baneasa, Otopeni, Iasi, Cluj-Napoca, Ploiesti si
    Valea Prahovei (statiunile turistice Sinaia, Busteni si Predeal).

    :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!