SmartphonesStiriTelecom

RCS&RDS ieftineste pretul telefoanelor la abonamentele DiGi Mobil

20150115_142904_HDR

Compania RCS&RDS a anuntat saptamana aceasta ca ofera reduceri substantiale clientilor care aleg un telefon mobilLenovo, Allview, Samsung, HTC, Philips sau Nokia, impreuna cu un abonament Digi Mobil Optim. Oferta operatorului face parte dintr-o noua campanie valabila atat pentru noii clienti, cat si pentru cei existenti si este valabila pana pe data de 8 februarie, 2015.

Astfel, persoanele care doresc sa beneficieze de reducerile de pret la telefoane mobile, trebuie sa se prezinte intr-un punct de prezenta RCS & RDS sau intr-unul din noile magazine Digi, pentru a consulta oferta disponibila in fiecare reprezentanta a companiei.

Reducerile de pret sunt valabile la contractarea abonamentelor din gama Optim si Complet, pe o perioada de 24 de luni. In plus, compania le ofera clientilor posibilitatea de a-si achizitiona telefoane mobile cu plata integrala sau in rate, la cele mai accesibile preturi de pe piata, in limita stocului disponibil.

„Prin lansarea acestei campanii, continuam sa le oferim cat mai multor utilizatori de servicii de comunicatii, posibilitatea de a beneficia de avantajele pe care le ofera serviciile Digi Mobil: internet si convorbiri nelimitate in retelele nationale si internationale, continut video online la cerere prin aplicatia Digi Play, dar si programele TV variate disponibile pe platforma Digi Online, punandu-le la dispozitie telefoane mobile la cele mai bune preturi.” a declarat Ovidiu Bejan, Director Comercial Digi Mobil.

Abonamentele Digi Mobil au preturi cuprinse intre 2 euro si 10 euro, TVA inclus si, in functie de tipul ales, acestea includ: convorbiri nelimitate in orice retea nationala si in retele internationale, internet mobil nelimitat in reteaua proprie si 100 MB/luna pentru date in roaming national, pe care clienti ii pot utiliza gratuit.

Clientii RCS & RDS la serviciile Digi Net si Digi TV care achizitioneaza un abonament Optim Nelimitat, platesc 5 euro/luna (TVA inclus), iar la al doilea abonament achizitionat vor plati 4 euro/luna (TVA inclus).

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!