StiriTelecom

Reteaua Vodafone s-a confruntat cu probleme tehnice astazi

Reteaua Vodafone

Conform mai multor sesizari ale clientilor Vodafone Romania, compania telecom ar fi avut probleme de retea in aceasta dupa-amiaza, cu precadere in partea de sud-vest a tarii: Gorj, Arad, Timisoara, Deva.

Oamenii s-au plans ca apelurile lor erau respinse automat atunci cand incercau sa sune. In alte cazuri parea ca suna dar se auzea doar un bip si apelul se inchidea automat. Alti clienti Vodafone s-au plans ca nu se auzea nimic in difuzorul receptor al telefoanelor, undeva in jurul orelor 15:00 – 16:00.

Vodafone stie de aceasta problema si chiar si-a sunat clientii pentru a-i informa de existenta unor probleme tehnice pe partea de vest a tarii. De asemenea, a facut un comentariu public pe una dintre postarile sale de pe pagina de Facebook, insa destul de ascunsa de ochii lumii.

Vodafone Romania: Salutare tuturor!

Dorim sa ne cerem scuze pentru neplacerile cauzate de problemele de retea cu care va confruntati. In acest moment departamentul tehnic lucreaza la remedierea acestui incident, urmand ca in cel mai scurt timp situatia sa revina la normal.

Florin

Pana la aceasta ora Vodafone nu a oferit niciun fel de informatie publica legat de aceste probleme. Insa vom revenim cu detalii atunci cand Vodafone Romania ne va raspunde pe acest subiect.

Daca v-ati confruntat cu aceasta problema si in alte zone ale tarii, puteti comenta in sectiunea de comentarii, mai jos.

2 Comments

  1. Pacat pentru clienti lor
    Ce sa zic ….sa remediati problema

  2. Din fericire nu sunt in reteaua Telecom dar nici Vodafone. Nu am auzit ca ar fi fost probleme cu apelurile dar daca au fost clienti care sa se planga sigur ceva nu a fost in regula, probleme de genul asta apar la fiecare retea din cauza unor probleme tehnice. Speram sa se rezolve aceasta mica problema.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!