SmartphonesStiri

Samsung anunta incetarea productiei lui Galaxy Note 7

note7-galaxy

E oficial! Samsung Electronics a anuntat incetarea productiei de Galaxy Note 7, indemnand astfel partenerii si clientii de Note 7 sa returneze aceste gadgeturi indiferent daca ele sunt din primul sau al doilea val de telefoane (etichetate ca fiind sigure), deoarece si noile modele prezinta pericol de explozie conform rapoartelor aparute in presa internationala in ultimele zile.

Samsung primeste o lovitura grea din cauza proastei managerieri, atat a identificari defectului de fabrica a phablet-urilor din generatia a saptea (deoarece Samsung nu a reusit pana in prezent sa descopere decat partial problema exploziilor), cat si din punct de vedere al gestionari acesteia in relatia cu clientii sai, respectiv cu presa. Samsung Romania multumindu-se luna trecuta sa declare la 2-3 zile distanta dupa anuntul global ca a fost „o problema izolata la baterie / un numar extrem de mic de incidente”, ca apoi sa realizeze ca e necesara o retragere masiva a acestor produse din piata, inclusiv a celor declarate pana de curand sigure (modelele care vin in cutia cu acel patrat negru pe ambalaj + iconita verde a bateriei care apare pe ecranul telefonului atunci cand el este in standby sau in bara de notificari).

In cursul acestei dupa-amieze, la cererea Gadget Talk Romania, a sosit pe adresa redactie un punct de vedere oficial din partea Samsung Romania:

Pentru siguranța utilizatorilor, am oprit vânzările și programul de înlocuire pentru Note7, iar în consecință am decis să oprim producția la nivel global. Le recomandăm celor care au deja un Galaxy Note7, înlocuit sau nu în programul global, să închidă dispozitivul, să nu îl mai folosească și să beneficieze de opțiunile disponibile, care vor fi comunicate în cel mai scurt timp.

Asadar, toti cei care detin un astfel de gadget in Romania, li se recomanda sa inceteze utilizarea lui si sa astepte sugestiile companiei ce urmeaza a fi comunicate in cel mai scurt timp. Cel mai probabil clientii de Note 7 vor putea laege un alt produs + diferenta de bani sau vor putea opta pentru restituirea intregei sume cheltuite pe terminal si pe eventualele accesorii Samsung cumparate pentru acesta.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!