SmartphonesStiri

Samsung Galaxy S10 este livrat cu folie aplicata pe ecran

Samsung Galaxy S10 este livrat

Lansate oficial pe 20 februarie, in San Francisco, si deja disponibile prin precomanda inclusiv in Romania, telefoanele Galaxy S10 sunt livrate cu folie pe ecran conform unui anunt facut de Samsung Electronics pe comunitatea sa SamsungMembers.

Decizia a fost luata de companie pentru a creste durabilitatea si experienta clientilor de Samsung Galaxy pe noul display Dynamic AMOLED, care integreaza si un senzor pentru amprente ultra sonic sub acest ecran. Functie disponibila atat pe Galaxy S10, cat si pe Galaxy S10+ (varianta plus).

Asta inseamna ca utilizatorii de S10 nu vor mai fi nevoiti sa achizitioneze separat o astfel de folie de protectie pentru telefonul lor si nici nu mai sunt nevoiti sa invete cum sa aplice o astfel de folie.

Totodata, producatorul sud coreean isi indeamna partenerii din retail si telecom sa comercializeze folii de protectie branduite Samsung clientilor care vor achizitiona telefoanele Samsung Galaxy S10, deoarece acesta nu garanteaza acelasi tip de experienta premium cu alte tipuri de folii (din sticla sau poliuretan) aplicate pe ecran.

O astfel de folie originala produsa de Samsung Electronics pentru telefoanele Galaxy S10 costa 30 de dolari, conform aceleasi postari de pe comunitatea SamsungMembers.

De mentionat ca in cutia in care sunt livrate telefoanele Samsung sunt incluse traditionalele accesorii, insa clientii vor primi cadou si o pereche de casti wireless.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!