SmartphonesStiri

Samsung Galaxy S10, considerat telefonul cu cel mai bun display din lume

telefonul cu cel mai bun display

Samsung Galaxy S10 primeste nota A+ pentru display-ul sau Dynamic AMOLED.

Considerati unii dintre ce mai buni din lume pe segmentul de analiza amanutita si diagnosticare a ecranului gadgeturilor actuale, organizatia DisplayMate premiaza anul acesta telefonul Samsung Galaxy S10 pentru calitatea display-ului Dynamic AMOLED. Aceeasi distinctie a primit-o anul trecut si telefoanele Samsung Galaxy S9 si Galaxy Note 9.

Telefonul cu cel mai bun display din lume in acest moment este Galaxy S10

Intr-un articol de analiza si diagnosticare publicat recent de DisplayMate, si dedicat telefonului Galaxy S10, acestia evidentiaza faptul ca afisajul Dynamic AMOLED al telefonului are o acuratete foarte inalta a culorilor, atat de inalta incat display-ul de pe telefonul Galaxy S10 poate fi catalogat ca unul „perfect”. Acelasi apelativ este utilizat de catre organizatia Displaymate si in cazul acuratetii contrastului imaginii ecranului de pe S10.

Even with our new tougher grading standards and new tests, the Galaxy S10 receives 100% All Green Very Good to Excellent Ratings in All Categories, earning DisplayMate’s highest ever A+ grade.

De asemenea acestia evidentiaza si intesitatea de stralucire a ecranului – 1.215 nits, adica cu pana la 17% mai stralucitor decat display-ul de pe telefonul Galaxy S9, din 2018.

Alte imbunatatiri descoperite de analiza celor de la DisplayMate, sunt la capitolul unghiuri de vizualizare, imbunatatiri aduse in spectrul de lumina albastra si la capitolul eficienta de consum a ecranului printre altele.

DisplayMate spune ca Galaxy S10 este perfect pentru vizualizarea de continut HDR, datorita imbunatirilor aduse HDR+, care le va permite utilizatorilor de S10 sa urmareasca imagini in culori mai profunde si cu mai mult contrast comparativ cu HDR10.

Pentru analiza detaliata realizata de organizatia DisplayMate cu privire la ecranul smartphone-ului Samsung Galaxy S10, o puteti citi aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!