AndroidAPLICATIISmartphonesSOFTWAREStiri

Samsung lanseaza aplicatia Experience app for Galaxy S9

Samsung lanseaza aplicatia Experience app

Aseara, a avut loc lansarea oficiala a telefoanelor Galaxy S9 in Romania, la mai putin de 2 saptamani de la data cand telefoanele au fost dezvaluite in cadrul Mobile World Congress 2018, la Barcelona, de unde v-am prezentat in exclusivitate un video hands-on cu ele.

Samsung lanseaza aplicatia Experience app for Galaxy S9

Intre timp, Samsung Electronics, a lansat o aplicatie pe care au demonstrat-o in direct, in timpul lansari din Barcelona, aplicatie care ne permite sa testam o parte din functiile cheie ale telefoanelor Galaxy S9 prin intermediul telefoanelor pe care le detinem in clipa de fata. Practic, aplicatia ne ofera acces la functiile integrat in telefoanele Galaxy S9, dar pe telefoanele noastre cu Android.

Alicatia lansata denumita ‘Experience app for Galaxy S9’, ce poate fi descarcata de pe Google Play store, are patru sectiuni mari cu functii: New Camera si altele, Accesorii Galaxy S9, Aplicatii ajutatoare si Specificatiile dispozitivului. Astfel, fiecare sectiune este populata cu informatii sub forma unor clipuri video, imagini si/sau texte.

Desigur, ca nu e o experienta reala, ci una virtuala, insa daca va doriti sa testati telefonul fizic, o puteti face incepand cu 16 martie 2018, atunci cand telefoanele vor fi disponbile pe rafturile magazinelor retail si a operatorilor telecom, din toata tara.

Pretul telefoanelor Galaxy S9 afisat de operatorii telecom si retail, in functie de tipul achizitiei: pret intreg, rate, abonament pe doi an.

7 Comments

  1. O aplicatie buna si interesanta cred ca o vor folosi unii dar imi place ca telefoanele Galaxy S9 pot fi si pe abonament este chiar foarte bine ptr unii ce nu.si permit sa.si cumpere cu banji in mana ci sa dea in fiecare luna cate o suma nu pot sa zic ca e mare ci chiar una foarte mica

  2. Foarte interesanta aplicația. .Așa vedem și noi ce poate facest noul smartphone

  3. Foarte ingenioasa aplicația asta,mai ales pentru cei că mine, care nu vor pune prea curând mana pe un S9 😅

  4. Foarte interesanta aplicatie, asa vad si eu virtual de pe actualul telefon, ce poate face noul Samsung Galaxy S9.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!