StiriTV

Sony lanseaza o noua gama de televizoare BRAVIA cu Android [CES2015]

televizoare bravia cu android

Sony lanseaza noile televizoare BRAVIA cu Android

Japonezii de la Sony au lansat noile televizoare BRAVIA cu Android, noua platforma inteligenta pentru TV-uri, alaturi de noul procesor 4K X1 ce ofera cea mai buna calitate a imaginii, in cadrul CES2015, la Las Vegas.

Noua serie de televizoare cuprinde 12 modele 4K Ultra HD TV, ce ofera cele mai bune tehnologii, de la rezolutia 4K, la interfata intuitiva smart si platforma Sony Android TV.

Platforma Android TV imbunatateste experienta de vizionare, aducand pe ecran toate aplicatiile apreciate pe telefon sau tableta. Noua gama de televizoare BRAVIA cu Android TV ofera aplicatiile pe cel mai mare ecran, oferind ocazia de a explora filme, muzica, imagini, jocuri, aplicatii, functia de cautare si multe alte functii, toate acestea purtand semnatura calitatii Sony. Prin intermediul microfonului incorporat in telecomanda cu touch, utilizatorul poate folosi functia de comanda vocala oricand, pentru a naviga prin continut sau pentru a controla televizorul. Cu aplicatia Google Cast, utilizatorul poate trimite simplu si rapid continutul din telefon sau tableta direct pe ecranul televizorului.

televizoare bravia cu android 1

Compania a lansat si noul procesor 4K X1 care aduce o claritate mai buna, indiferent ca utilizatorul vizioneaza filme 4K, HD sau SD, ori clipuri online. Contrastul este ridicat, culorile naturale indiferent de sursa de semnal, acesta analizand in detaliu calitatea semnalului oferit de sursa si imbunatateste continutul HD sau SD pana la rezolutie 4K.

Noua linie BRAVIA exceleaza si la capitolul aspect, fiind mai subtire. De exemplu, modelul X90c dispune de un design „Floating Style” ce ofera o grosime de doar 4,9mm (pe cea mai ingusta parte). Datorita suportului pentru perete disponibil in pachet, X90C are un aspect uimitor atunci cand este montat pe perete.

Compania a imbunatatit atat aspectul, calitatea imaginii, dar si a sunetului, deoarece tehnologia High-Resolution Audio isi face debutul pe noua gama BRAVIA 2015 incorporata in televizoarele X94C si X93C. Acest standard se refera la orice inregistrare audio care are o calitate mai buna decat cea de pe CD. Mai mult, datorita tehnologiei DSEEHX, sunetul redat de televizoare este imbunatatit automat pentru o experienta audio ireprosabila.

Noile televizoare Sony BRAVIA 4K si FHD vor fi disponibile in Europa incepand din luna februarie 2015.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!